Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

søndag den 30. juli 2017

Face Pant!

Godt så. Jeg har et problem. Jeg har en pakke i posten, som der tilsyneladende er opstået problemer med. Den blev afsendt fra Kina, kom til England, derfra til Tyskland, og derfra til Danmark. Den havnede i Brøndby pakkecenter, og blev videresendt til Roskilde distributionscenter. Men så opstod der en fejl, og nu er den tilbage på Brøndby pakkecenter, og når jeg taster track and trace nummeret ind, står der bare dette:
Det bekymrer mig en del. Kan det være, at den er blevet snuppet i tolden? Skal de så ikke give mig besked om det? Hvad jeg ved, er at hvis man køber ind for over 80 kroner, kan man risikere at blive snuppet i tolden. Eller, lad mig sige det sådan her: Du kan købe ind for 800 kroner, og der sker intet - så længe det er 10 ting til 80 kroner. Men så længe der er en eneste ting i ordren, som koster over 80 kroner, så kan du være uheldig at blive samlet op i en stikprøve. Min pakke indeholder 1 ting, som har en værdi på 400,82 kroner. 

Jeg har fået købt en bog, jeg har ønsket mig i et års tid, ca. Det Lisa Eldridges "Face Paint: The Story of Makeup". Det er den fedeste bog. Like, ever! Hendes egen forklaring omkring bogen er her: 
 (Videoen er fra Youtube, og jeg ejer ikke rettighederne til den)

Jeg anmelder den, når jeg er færdig med at læse i den. Jeg kan ikke huske om jeg har nævnt det, men mit nye keyboard og mine nye makeuppensler er blevet anmeldt  også, de ligger på siden allerede.

Fra bogen er der fremelsket denne video, som jeg har set 500 gange, men aldrig bliver træt af: 
 (Videoen er fra Youtube, og jeg ejer ikke rettighederne til den)

Jeg er sgu godt nok træt lige nu... Klokken er halv ni om formiddagen, og jeg har været oppe i hvert fald i 2 timer. Jeg er helt, fuldstændig færdig. Jeg må have mere søvn, hvis jeg skal fungere hele dagen. Jeg hopper lige derhen, for den slags kan jeg nemlig!

4 kommentarer:

  1. Hej Rikke.
    Jeg har arbejdet i postvösnet også sammen med toldere. Alt bliver skannet i en xray maskine. Hvis indholdet ser mistænkeligt ud, eller hvis det ike ser ud til at indholdet svare til ærklæringen, eller man ikke kan se hvad det er, bliver pakken taget fra og åbnet. Det har intet at gøre med hvor meget en ting har kostet. Hvis det er i orden, bliver pakken lukket, med en meddelese fra toldvæsnet om at den har været åbnet. Hvis pakken aldrig dukker op er det sansynligvis et postbud der har taget pakken.

    SvarSlet
  2. Det er altså noget, vi (med "vi" mener jeg René) har direkte fra Postdanmark. Hans søster har samme erfaring, og hun har fået samme besked fra en medarbejder hos Postdanmark.

    Min pakke kom fra Brøndby til Roskilde, hvor den blev scannet ind klokken 7:09. Klokken 7:10 blev den scannet ind, og der stod, så, at den "desværre var en dag forsinket". Men så gik der et døgn, og så var den tilbage hos Brøndby pakkecenter, hvor den er nu, med ovenstående besked.

    SvarSlet
  3. Tag og ring til kundeservice i PostNord, og sig hvad der er sket. Skulle forsendelsen være gået tabt, så har du krav på at de erstatter det. Så har du krav på nogen money fra PostNord.
    Men antagelig dukker din pakke op lige pludselig.

    SvarSlet
  4. Min pakke kom i mandags, jeg har bare været sløv om at få opdateret... Pinligt.

    SvarSlet