Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

fredag den 7. juli 2017

El Homies

Hello, all my fellow Simpson's-onorino's! I dag kom jeg til at tænke på: der findes stensikkert en fanklub for The Simpsons. Alt andet er utænkeligt. Men hvad med... Homer? Altså, en Homer Simpson fanklub? Straks udtænkte jeg planen som følger:

Der skal være forskellige slags medlemskaber. Kvinderne kommer til at høre ind under "Homer's Bitches", mens mændene kommer til at ligge i den kategori, der hedder "El Homoes" (i et afsnit, jeg har glemt både sæson og titel) skal Bart og Homer lave noget velgørenhedsarbejde, og de vælger at lave huse til fattige familier. Bart er kendt som "El Barto" og har skrevet det med spraymaling flere steder i Springfield. Pludselig tænker Homer, at han skal være ung og cool og skriver "El Homo", indtil nogle fyre på pladsen (ellers er det nogen, der kører forbi), pifter af ham. Så ser han, hvad der står. Drenge og piger skal ikke inddeles i køn, men grænsen går ved 15 år, synes jeg. Ungerne i Homers fanklub kommer til at falde ind under Duff Light. Dette er fordi Homer ELSKER øl, hans foretrukne mærke er Duff, og - når de er de små vi har fat i, må vi smide alkoholen væk. Og der snakkes ofte om Duff Light i serien.

Homer Simpsons fanklub
El Homies

 Homer's Bitches                                   Homer's Homoes

Homer's Out Drinking
Duff Light

Det ville være mig, som skulle være formand for denne fanklub, eftersom jeg har lavet den, og fordi jeg ikke skal tage tid fra andet, kunne man gøre det gratis at være medlem. Der kunne f.eks. udkomme et månedligt medlems-brev, eller en decideret hjemmeside, men det ville ikke være muligt at købe merchandise derfra. Haha. I like it. 

Min nye støvsuger kom i dag. De har sendt den forkerte. Så nu skal jeg sende den retur. Og håbe på at de overhovedet stadig har den anden. Den er lige en model nyere og kan flere ting. 

Jeg har bestilt noget... Jeg har glemt hvad det var, det hed. Men det er sådan noget, der - blandet med vand - bliver beton-agtigt. Så vil jeg lave et par små fyrfadslysestager og kaktusurtepotter til min mor, som har fødselsdag i dag. Jeg ved ikke hvornår jeg ser hende. Men det er nemmere at kræve et besøg, når man har noget at stille op med, you know?

Jeg har ikke haft ondt i benet hele dagen, men nu begynder det lort at sove... Typisk.  Jeg må hellere lige se at blive klar til at gå i seng, og så smutte op og lægge mig i dynerne - så kan jeg bedre tage det med ro. Jeg hader når mine fødder snurrer.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar