Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

onsdag den 6. december 2017

Det er godt nok længe siden!

Det er utroligt, finder jeg alligevel, at det er så utroligt længe siden, jeg sidst har blogget. Kan det virkelig være rigtigt? Jeg har godt nok tænkt flere gange, at jeg måtte se at komme i gang igen, men det er bare ligesom... Ja.

Men det går godt, synes jeg. Jeg slapper af, bor stadig i kasser, men er så småt gået i gang med at pakke det sidste ud. På onsdag kommer der en masse varer fra IKEA. Ikke alene har vi brugt a s***load of money vi ikke havde (teknisk set, og kun fordi vi har valgt at donere penge til folk, som vi ikke havde talt om da vi sad og shoppede), men det koster rent faktisk 799 kroner at få varerne leveret hjem til os. Det er så også med opbæring, men alligevel. Det er lidt pebret. Samtidig kan jeg godt se, at vi har købt 8 reoler, 3 ekstra hylder, 2 skuffeelementer samt 12 bordben. Det løber op. Det kan ikke undgås.

Jeg skulle have været til frisøren, her i december måned, men jeg har heldigvis valgt en anden løsning. Renés søster indvilligede i at klippe mine spidser, og hun var flink til at farve mit hår også. Dette fandt sted 1. december. Grunden til, at jeg skulle have farvet hår, er ikke, at jeg er træt af det gule. Det var sådan set stadig pænt - det gule - men udvoksningen var meget stor til sidst. Og når sandheden skal frem, ja, så har jeg behov for en STOR ændring. Jeg har behov for at leve mine sidste dage (jeg ved seriøst ikke om jeg lever meget længere. Jeg tror at jeg er alvorligt syg. Må lige have snakket med lægen) ud som den rock-chick, jeg identificerer mig som. Jeg er godt nok ikke lækker, og sort hår passer måske ikke til en på min alder (lyder jeg som en gammel plade? Det er det gule hår om igen). Men ved I hvad? Så må jeg bare putte mere makeup på, og øve mig i det i stedet for, så jeg bliver bedre til det. Jeg er okay til makeup, men det er på et "jeg kan klare mig"-niveau. Med sort hår skal jeg have et "I OWN my makeup "-niveau. Så jeg må øve og øve. Som alle andre. Det er bare ... det kan være svært at klare. Men når det hele er pakket ud og står, som jeg vil ha' det - så er det, at jeg skal til at øve mig mere sådan "seriøst".
René tog et billede af mit hår før hans søster kom, og hans søster tog et billede inden hun gik:

Henover to forskellige dage, tog jeg selv disse to billeder af mig med to forskellige typer af makeup. Det højre billede viser en Wet n Wild læbestift, "Vamp It Up", som René valgte. Jeg elsker den ikke. Jeg er ikke til lilla læber, jeg foretrækker røde eller en lys rød lipgloss. Det er også et billede, hvor jeg er gået efter en enkelt farve øjenskygge og en ekstremt stærk eyeliner. Jeg havde et foto, jeg arbejde ud fra, og det ligner slet ikke. Men det var sjovt alligevel. Det andet billede viser mere et "No makeup- makeup look", hvor jeg har 3 forskellige øjenskygger samt en sheer rød læbestift, godt blandet med læbepomade. Det er helt anderledes.

I går gik jeg efter et helt andet look. Jeg måtte simpelthen se noget andet. Min MAC læbestift er blevet væk, så lige nu er jeg meget glad for min Sheer Shine lipstick fra Golden Rose. Den har farve nr. 32, og er købt hos www.my-beauty.dk
(de har dog ikke denne farve på lager længere)
Min makeup på dette billede er dog ikke gået helt efter mine forventninger. Jeg har holdt mig (på øjenlågene) til min SLEEK MAKEUP palette ("Original"), så yderst er der en smuk, shimmering lilla, og inderst en mere ... hvad skal vi kalde den... blå-grøn-agtig, men mørk. Den har også shimmering, og jeg har lagt en ultra tynd streg af sort (fra samme palette) langs øjenvipperne i stedet for reel eyeliner. Under øjnene har jeg en pink fra THE SALVATION PALETTE fra MAKEUP REVOLUTION på. Jeg bar brugt L'Oréals Immaculate Snow kohl-eyeliner langs de nederste øjenvipper. Og så har jeg brugt 2000 Calorie Mascara fra Max Factor. Naturligvis har jeg brugt min sædvanlige Manhatten Clearface 2-in-1 makeup som foundation, ligesom på billedet med den gule øjenskygge. På billedet ved siden af, har jeg "ren" hud. 
På dette billede kan man se, at jeg har en ekstrem tør plet på min underlæbe på et uheldigt sted, og tørre pletter sammen med en sheer shine læbestift - ja, som I kan se, ser det ikke godt ud. 
Men I får et nærbillede, så I kan se WHAT NOT TO DO. 
                                              (jeg ved i øvrigt godt at min næse er deform)

Som man kan se, har den røde hårfarve ikke helt sat sig i alle de grå hår. Det er naturligvis ikke meningen at de skal være blotlagte, og jeg har da også planer om at være mere grundig, når jeg putter den sorte farve i. Men når man som en person med afbleget hår vælger at farve sit hår i en brun/sort nuance, skal man være forberedt på, at ens hår udvikler sig til en slam-grøn farve. Medmindre man lige farver det rødt inden. Men jeg kan godt lide det røde, så jeg roll'er sgu lige det røde hår december ud, tror jeg, og så kan jeg, engang i januar, farve mit hår sort. Farven, jeg har købt, L'Oréal Excellence, dækker 100% grå hår. Cool.

Nå, men vores bryllupsdag er jo også passeret. Det er den første, hvor vi ikke gav hinanden gaver. Hehe. Det var meget, meget mærkeligt. Men vi valgte at satse på at give nogle af alle de penge, vi lånte af Renés mor, tilbage i stedet for. Vi var helt alene, og jeg havde virkelig store planer for min kage, og den blev bare SLET ikke som jeg havde forestillet mig - men det er der sjældent noget der gør.

Julen nærmer sig med hastige skridt, og det er en slem en i år - den første uden svigerfar. Ingen af os er klar til det, det føles som om det var i sidste måned, han pludselig ikke var her længere, men... Er den slags nogensinde nemt? Vi skal heldigvis ikke købe julegaver, sådan rigtig. Der er kun én, som skal ha' en gave, og det er ikke supermange penge. Så det går nok, men min farmor har jeg lovet et sæt billeder af den nye lejlighed, og selvom jeg ikke har sagt det til hende, får hun et (lille) gavekort til Menu, regner jeg med, fordi hun har sagt at hun har råd til at give sine oldebørn (hun har to) 100 kroner hver, og så har hun næsten ikke flere penge tilbage til resten af måneden. Så hun får 250--300 kroner, eller sådan sådan, som et gavekort. Det er nok det bedste. Eller et gavekort til det center, hun bruger. Jeg ved det ikke endnu, jeg skal lige spekulere over det. Sammen med René.

Emma har fået et kradsetræ, som er 2 meter højt. Men vi venter med at pakke det ud til en dag hendes farmor kan være her, for hun har været med til at betale det. Emma er vild med kassen, så vi har set os nødsaget til at lukke den inde i et andet rum, fordi hun hele tiden gik rundt og miavede omkring den. Hehe. Hun er sgu så sød. Hun spiller os ud imod hinanden, næsten. Når vi ligger sammen, René og jeg, i sengen og glor fjernsyn, kommer hun ofte og lægger sig på enten min eller Renés mave. Og hun skifter. Så når hun ligger på Renés mave, ligger hun og kigger på mig, gør sig totalt til, er overdrevet kælen og bare... virkelig kærlig. Det er tydeligt at jeg skal blive jaloux over at hun har fået "faren". Men så kommer hun over til mig lidt efter og gør nøjagtig det samme - overfor René! Haha. Det er så sødt at se på.

Nå, men jeg skal i seng nu, skal hulens tidligt op i morgen! Jeg har fået anmeldt en masse musik på den side, så den kan I jo eventuelt tjekke, hvis I er interesseret. En af dagene smider jeg en anmeldelse af en af Luke Bryans plader op, samt "Reputation" fra Taylor Swift.

SOV GODT!

2 kommentarer:

  1. Velkommen tilbage på Blogspot. Jeg var lige ved at tro, at du havde glemt din blog !

    SvarSlet