Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

torsdag den 21. december 2017

Er 2017 enden på alt?

Hej!

Nu er det sgu snart jul... Der er faktisk næsten kun 2 dage til. Aldrig nogensinde har jeg været i mindre julestemning end jeg er i år. Jeg har end ikke sendt et eneste julekort ud! Pinligt. Men jeg må tage det som en rigtig kvinde og sende ud til næste år. Eller påske. Who knows? Påsken er jo trods alt den hellige tid, hvor Jesus (næsten) blev en zombie og kom tilbage fra de døde. Hvad er mere festligt end det, bortset fra ens egen fødselsdag? Men selvom jeg har skrevet fødselsdagen med på alle, jeg kender, er det ikke sikkert at jeg kender deres adresser, og så er det nemmere at sende en kollektiv påskehilsen ud.

Jeg er gået i gang med et "resumé" over 2017, som jeg vil poste her efter jul. Det vil bare beskæftige sig med ting, som jeg har beskæftiget mig med i år. Jeg tror at jeg bliver glad for, at jeg har valgt at have sådan en med. Jeg vil nok gøre det til en permanent ting, hvis jeg vælger at beholde bloggen her. Jeg er ikke sikker på, om jeg egner mig som blogger. Jeg gider ikke at tjekke for stavefejl inden jeg poster, jeg poster uregelmæssigt, og alt handler om mig. Jeg har planer om at beholde min anmelderblog, muligvis også den, hvor jeg anmelder musik, men den er jeg mindre sikker på. Om Emmas blog eksisterer til næste år, ved jeg heller ikke helt. Måske... Jeg har overvejet at slette min hjemmeside. Jeg har ikke tilføjet noget til den i 3-4 år, fordi jeg ikke har skrevet noget - min inspiration er lig nu. Men jeg kan ikke lade være med at håbe at jeg kommer i gang igen... Jeg har jo mit domænenavn så længe jeg betaler for det, så teknisk set kan jeg slette alt på siden, og bare lade den stå "tom" med en enkelt meddelelse om at den er "in progress". Jeg vil i hvert fald nok ikke "lave den selv" fremover, som jeg har gjort hidtil, inde i "Kompozer", jeg tror at jeg vælger at bruge en standardskabelon hos det webhotel, jeg er hos. Jeg er slet ikke god nok til at få dette til at fungere. Så nye tider må i gang. Jeg kan eventuelt flytte min musikblog og min anmelderblog over på min hjemmeside, og måske kan Emma få sin egen lille side derinde også? Det må jeg lige se på.

I morgen kommer min hjemmevejleder, Birgitte, og jeg er PSYCKED AS FUCK! Jeg elsker hende så meget allerede, efter 2. besøg, og Renés "svoger" har også hende som hjemmevejleder, og han elsker hende også. Jeg er glad for, at jeg ikke er alene om at være begejstret for hende. Han har haft hende i 7 år, og han sagde, at hun virkelig bare er sej. YEAH! 11:30 kommer hun.

På lørdag får vi dagligvarer. Jeg har overtrukket mit Visakort for at købe ind, men jeg har ingen penge i banken; de ligger kontant herhjemme, og jeg skulle betale med mit Visakort. Jeg har købt ind til at bage marcipansnegle til juleaften. Jeg regner med at bage dem søndag formiddag, så de er friske når de skal serveres. Det bliver så vores bidrag til julen, udover vores tilstedeværelse. Det er også en temmelig stor ære. Haha.

Fuck, klokken er igen blevet alt for meget, og Emmas bakke er ikke blevet skiftet endnu! Den er 23:40 nu, og jeg har ikke skiftet den! Det bliver jeg nødt til, for ellers tisser hun på badeværelsesgulvet. I hvert fald hvis hun ikke kan holde sig, og låget til bakken ikke ligger på gulvet.

SLEEP TIGHT ALL YOU BEAUTIFUL PEOPLE!

2 kommentarer:

  1. Hej !
    Jeg ønsker dig og din lille familie, en god og herlig juleaften.
    Jeg håber også at der venter dig et godt nyt år forude.
    Vi ses på nettet :)

    SvarSlet
  2. Glædelig jul til dig også, lidt sent godt nok, og godt nytår :)

    Og ja - vi ses på nettet :)

    SvarSlet