Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

søndag den 7. januar 2018

Min tå er næsten faldet af!

I love it so much! Hvad? Mit nye hjørne! Det er færdiggjort i dag. Well, næsten. Der mangler lige nogle detaljer, såsom at fylde de 5 nederste hylder, samt 1 af de  øverste. Det ser skidegodt ud indtil videre! Så jeg beklager mig ikke!

Jeg har shoppet lidt, selvom jeg ikke skulle. Jeg har købt en ny MAC læbestift, den samme som jeg havde, Viva Glam I, men altså - jeg tror vitterligt at jeg ved et uheld har smidt den ud, for den er INGEN STEDER at finde, og dem, som kommer her i min lejlighed, er stort set kun sygeplejersker, og de bør vide bedre end at bruge læbestifter, som de ikke kender "ophavet" fra. De ved jo ikke om jeg lider af herpes og smitter dem igennem en skide læbestift, som de kunne have købt selv for 165 kroner. Så det er mest sandsynligt at den er røget ud i en bunke skrald. Jeg har også købt en (nogenlunde) matchende læbeblyant, og jeg har endda været så fræk at shoppe efter nye hårelastikker samt en Olaplex No. 3, så jeg kan forsøge at genoprette den skade, mit hår har taget. Det kunne ikke lide at blive farvet. Jeg havde planlagt at farve det igen her i januar, men det bliver ikke aktuelt, sådan lige nu. Nok først til februar.

Jeg er faldet over "The Killing" (eller er det "The  Killings?" Jeg har kun set de første 3 afsnit samt piloten) på Netflix, og det er lige noget for mig - indtil videre. Jeg er muligvis for skrøbelig til at se den, men det må komme an på en prøve. Jeg måtte jo stoppe med at se "Criminal Minds", selvom jeg elskede at se den serie. Reid var en af hovedårsagerne til dette. Det er i øvrigt første gang, jeg sådan har haft en... jeg vil ikke sige, at jeg er fan af Matthew Gray Gubler, men jeg kan enormt godt lide hans goofy personlighed. Han er fra 1980, så han er jævnaldrende med mig - stort set kun med 2 måneders forskel. Normalt er alle dem, jeg har været fan af, eller er det nu, ældre end mig. Men hvis man laver en hurtig søgning på Matthew Gray Gubler på Youtube, dukker der en masse små klip op, som virkelig får ens hjerte til at smelte. Han er virkelig ... Ja, gooffy. I like it!

I morgen kan det være, at min svigermor kommer forbi. Hvis det ikke er frostvejr. Jeg håber, at det ikke er frostvejr, for jeg glæder mig sådan til at vise hende, hvad jeg har knoklet med hele dagen! Jeg føler virkelig, at dette holder vand! I really love it! Jeg skal have flyttet om på nogle ting her, enten her til aften eller i morgen tidlig, for jeg skal have fjernet min... Jeg har sådan en kurve-tingest, af metalnet, som har 4 skuffer - den er beregnet til at skulle stå inde i et klædeskab. Men jeg har tænkt mig at stille den ind i et skab og fylde den op med tæpper. Vi har en million tæpper. René har en magen til, jeg ved endnu ikke hvad jeg gør med hans. Det må vi se på. Men lige nu er jeg bare virkelig intenst fokuseret på at få færdigmøbleret vores lejlighed. Vi har sådan set alt, der skal bruges til det - bortset fra en enkelt ting, der kan købes i næste måned. I næste måned vil jeg også gerne have sat vores opvaskemaskine til, plus at jeg har en reol, jeg skal have rykket. It's all fine and dandy!

Livet går fremad, selvom jeg godt nok har maltrakteret min ene lilletå så voldsomt, at jeg overvejer om den overhovedet bliver siddende, hvis jeg piller mine støttestrømpe af. Ej, så slemt er det ikke, men det gør rigtig ondt. Først troede jeg, at jeg skulle dø, men så begyndte smerterne at mildnes. Her til aften er de blusset op igen - hvilket irriterer mig grusomt. Her til aften, omkring klokken 22, fik jeg en tung, tung hovedpine. Det har jeg fået de sidste 4 aftener. Det er meget voldsomt for mig, med så meget hovedpine. Det har jeg ikke haft i mange år. Jeg kender ikke årsagen. Her er godt udluftet, vi lufter endda ud lige nu og har gjort det siden 21:30, og vores indeklima er generelt godt. Jeg husker at tage min medicin, og jeg husker at tage briller på når jeg ser noget længere væk, som f.eks. fjernsynet, så jeg ikke sidder og kniber øjnene sammen/rynker panden, og derved skaber hovedpine. Den sidder primært i tindingerne og lige over "buen" på mine øjenbryn, jeg kan ikke huske, hvad det sted hedder, men disse 4 placeringer er årsagen til at jeg tror det er noget epileptisk, fordi det er som regel denne slags smerter, som ingen hovedpinepiller hjælper imod, lys er sjældent min ven, og jeg skal helst bare ligge i et mørkt rum og sove smerten væk. Desværre er det ikke længere muligt. Jeg har fået en tid på Neurologisk Ambulatorium samme dag, som vi har rengøring næste gang - og endda stort set samtidig - så jeg ringer nok og ændrer tiden. Jeg har udfyldt et Ambuflex-skema, som de sender til mig med posten på den gode gammeldags manér, og så skal jeg skrive det link ind, der står i brevet, i min adresselinje i browseren, når frem til skemaet, skal først udfylde mit cpr-nummer før jeg kan begynde at udfylde det. Jeg har spurgt dem, om de ikke kan sende det skema via eboks, fordi de vitterligt kunne spare mange af jordens ressourcer hvis de valgte at gøre det i stedet for at sende papirer ud til folk, og min neurolog sagde at hun ville sige det videre. Men det har åbenbart ikke hjulpet. Ellers har hun glemt det, eller hun har måske slet ikke noget at skulle have sagt.

Men der er ikke sket så meget siden jeg sidst nedfældede ord. Jeg keder mig lidt, og fordi jeg bliver ved med at komme til skade, bliver min plan om at komme ud at gå hver dag skubbet længere og længere ud for hver dag, der går. I morgen, når sygeplejersken har været her, og mine bind vælger at forlade mine ben, går jeg i bad. Jeg planlægger at bruge lang tid på det, og tage mig god tid, så hele min krop bliver godt og grundigt varmet igennem. Måske kan det hjælpe lidt til, så jeg i det mindste kan komme ned og reservere en vasketid i morgen. Men på den anden side får jeg megatravlt i morgen. Renés nye hjemmevejleder kommer på tirsdag, og jeg vil gerne have kasserne i stuen væk inden da. I og med jeg gør det, kræver det også lidt oprydning inde i rummet ved siden af. Det, der skal blive vores arbejdsværelse. Menøh... Det begynder igen (ja, utroligt) at knibe med rent tøj, og jeg vil gerne lige have vasket noget sengetøj så vi kan få rent sengetøj på. Plus at der ligner noget som er helt løgn derinde, og det bare generelt set kunne være rart at få orden i det. Men i morgen gør jeg stuen færdig (så færdig den nu kan blive), og koncentrerer mig om køkkenet. Det tror jeg, er bedst.

Lige nu har vi en del opvask fra aftensmaden i dag. Jeg skal ud og skylle den af inden vi går i seng. Men... Jeg har virkelig ondt, både i min fod og i hovedet, og er slet ikke gearet til at skylle af. Sådan som mit hoved har det lige nu, hvor klokken er 23:26, burde jeg gå direkte i seng og lægge mig til at sove med det samme. Men den opvask hænger altså over mit hoved i dag. Jeg må hellere se at få det ordnet, og så lige hoppe så hurtigt i seng som muligt, for dette kan jeg ikke klare ret meget længere!

Et ynkeligt godnat - eller godmorgen, til jer der lever modsat - fra MIG! Jeg håber at I sover godt, og at jeres mandag bliver FAB! Hvis du nåede hertil, så en ekstra tak fordi du gad at læse hele denne kedelige udredning om en kedelig dag. Luv U BIG!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar