Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

tirsdag den 30. januar 2018

NATURE's CALLING!

Jeg befandt mig på neurologisk ambulatorium i Roskilde i går, da jeg pludselig blev vildt usikker på mig selv. Der var propfyldt med ventende mennesker, og René og jeg måtte presse os ned. Men René gik op til skranken og "meldte min ankomst", og fortalte dem samtidig om LED-bloklys, fordi de ikke var klar over, at der skulle skiftes batterier, og han viste dem, hvor de skulle sidde. Jeg sad ved siden af to kvinder, som bare hadede mig på max niveau. Jeg forstod ikke hvorfor. Men jeg følte at jeg stegte. Da René kom hen og satte sig ved siden af mig, gik det lidt bedre, men han snakker så højt, og han sagde noget, som han selv syntes var totalt skægt (noget om at han havde en lille røv efter al den aerobics han ikke havde lavet) og slog en stor latter op, samtidig med, at der kom nogle patienter ind i venteværelset. Den ene var en yngre kvinde, omkring først i tyverne, og med piercinger i hele kajen. Hun havde camouflagebukser på, og en beaniehue. Hendes kæreste (tror jeg) var med. Hun kiggede på René, og han kiggede på hende. Jeg blev pludselig ramt af angst for, at hun troede at han grinte ad hende, fordi der er ingen værre følelse end når folk griner af en.

Da vi kom hjem, kom jeg i tanke om de der to kvinder, der virkelig bare ikke kunne lide mig. René sagde "Det kan jeg da godt forstå". Jeg blev sådan lidt forbavset og spurgte "Hvorfor?" René sagde: "Så du, hvordan de så ud? De var nogle øgler."

Jeg spurgte René tidligere på ugen, om jeg ser grim ud, når jeg græder. Fordi jeg kunne huske, at jeg i et klip af Keeping Up With The Kardashians  (er det ikke det, programmet hedder? Jeg har aldrig set et helt afsnit) sagde Courtney (den lyshårede, som måske, måske ikke, er OJ's datter) til Kim at hun havde et grimt tudefjæs. Og siden har jeg lagt mærke til, hvordan folk ser ud når de græder. Og jeg kan lige se for mig hvor fæl jeg må se ud når jeg åbner for sluserne. Men... René sagde bare "Skat... Du er ikke grim når du græder. Du er næsten aldrig grim." Når han siger "næsten aldrig", hentyder det til når jeg har haft det samme makeup ( = ikke har fjernet det) på i 3 dage, og jeg efterhånden ligner en mild udgave af en blanding af The Joker og Marilyn Manson. Af og til har jeg også bare fået lagt en viiirkelig grim makeup. Men at han står og siger det til mig, mens jeg græder, tørrer mine tårer bort og smiler til mig, både med munden og i øjnene, gør mig bare så lykkelig. I LOVE MY MAN!

Jeg vågnede i nat og så den smukkeste måne. Forsøgte at tage et billede af den, men det blev ikke så godt. Sikkert fordi jeg sad indenfor, men jeg havde ikke mulighed for at åbne vinduet og taget billedet.
Det er næsten fuldmåne. Det lignede fuldmåne i nat, men René sagde at det ikke var fuldmåne i nat. I mandags, omkring klokken 11 eller 12, tog jeg dette billede:
Det regnede rigtig meget og det blæse en halv pelikan. Er det ikke det, man plejer at sige? I can't remember.

I dag nyder jeg musik, mens jeg pakker ud (flyttekasser), og jeg har endda set nogle dokumentarfilm om vilde dyr, der lever side om side med mennesker, eller har formet venskab med andre dyr, som ikke er af samme race som de selv er. F.eks. var der en ... jeg er ret sikker på at det var en antilope, men det kan også have været en gazelle, men den havde forelsket sig hovedkulds i en giraf. Og den skulle springe over et hegn for at komme ind til giraffen, men man kunne tydeligt se, at den også var vild med antilopen, fordi de stod og nussede hinanden, og trak til sidst væk fra de andre dyr - sammen. Der var en rapport om at han havde forsøgt at parre sig med Camille - det hedder giraffen. Jeg kan ikke huske hvad antilopen hed. Og Jessica, hun var havnet foran et hus under en regnstorm i Sydafrika, og det par, der boede der, tog sig af hende. Hun havde stadig sin navlestreng hængende og alt muligt - det var ikke muligt at finde moderen. Så hun voksede op hos parret, der opfostrede hende med en speciel te, og når det var tid til aftensmad, kom hun bare ind i huset og spiste det, der blev fodret til hende, og gik igen bagefter. Af og til lå hun bare og snorksov på deres veranda sammen med deres hund, og så masserede de hende. Men hun var stadig fri. Hun levede i det fri, men hun holdt bare fast i det par. Og der var et par, som havde et lille landbrug kørende ved siden af deres almindelige arbejde, og de havde sørget for at få nogle befrugtede hønseæg, så de kunne få deres egne høns. Men katten fik fat i kyllingerne, da æggene klækkedes. Det var dog sådan, at det var sket lige præcis inden for en meget snæver tidsperiode på få timer, hvor hun selv havde født nogle killinger, og hun så de der kyllinger som sine unger. Hun fodrede dem endda sammen med sine killinger - og man skal lige huske på, at kyllinger normalt ikke vokser op med mælk. Men kyllingerne blev lynhurtigt store i forhold til killingerne, og hun kunne ikke blive ved med at holde dem i hendes "kurv". Så hun tog killingerne og kyllingerne med ud på ture i haven... Og der var manden, som var far, mor og partner til en isbjørn. Han var dyreopdrætter til dyr der skulle bruges i film, og var blevet bedt om at skaffe en isbjørn. Men det er ikke bare sådan lige.

Heldigvis var der en zoologisk have, som havde en tudsegammel isbjørn, der havde fået en unge, den ikke kunne tage sig af pga. alderen. Så denne lille bitte isbjørn, som vist ikke engang var et år gammel, kom hjem til denne opdrætter, som tog sig af hende. Han har nu et forhold til den, som gør at han kan stole 100% på den - så længe han giver hende hele sin opmærksomhed. Manden har også en kone, og hvis hun blander sig for meget, så manden fjerner sin opmærksomhed fra bjørnen, bliver hun jaloux. Og de sagde begge to, at en jaloux isbjørn ikke er rart.

En anden mand studerede hyæner, og hende, som lavede dokumentarfilmen, stod i et bur af trådnet midt på savannen, mens han legede med de der hyæner. Der var en flok løver, 3 hanner og en hun, som havde en alfaløve i form af en forholdsvis lille kvinde, men hun havde styr på de løver. De var 17 måneder gamle, og det var meningen at de skulle sættes ud i det fri om snart. Men man så, at hun lå og sov sammen med dem. Der var en grand danoir, som var bedste ven med en hjort, og en orangutang, som havde fået sit eget kæledyr i form af en herreløs hund. Jeg er vild med dem! Programmerne, jeg så, er begge fra Wild Things kanalen på Youtube. Jeg kan godt lige smække dem ind her:
Denne video er fra YouTube, uploadet af Wild Things.
Jeg har ingen rettigheder til den, jeg synes bare
at den er fantastisk. 
Den handler om dyr og deres kæledyr, bærer titlen
"Animal Odd Couples (Full Documentary)"

Denne video er fra YouTube, uploadet af Wild Things.
Jeg har ingen rettigheder til den, jeg synes bare 
at den er fantastisk. 
Den handler om dyr og deres forhold til mennesker, 
bærer titlen
"Animal Odd Couples: Animals And Their Humans
(Full Documentary)"

----

Begge videoer er uploadet i december 2016.

----

Jeg håber at I alle sammen får en dejlig dag. Eller; jeg håber at I alle sammen har haft en dejlig dag, og får en fantastisk aften. Det er nok mere præcist. GOOD MORNING! Oh, in case I don't see you: Good afternoon, good evening, and goodnight!" Thanks, Truman!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar