Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

lørdag den 15. september 2018

8 hour weartest

Godt. Lad os tage hul på den første anmeldelse af produkter på denne blog. I går tog jeg makeup på klokken 15, og tog billeder af det (da klokken var 15:00) og tog billeder igen, da klokken var 23:00, uden at have påført mere af noget. Så jeg havde ikke påført mere læbestift, pudder eller noget som helst. Forskellen er at se her:

Som det er tydeligt at se, var jeg nødt til at tage billederne klokken 23 med blitz, hvilket jeg ikke havde gjort klokken 15. Men pudderet var vist forsvundet en hel del, jeg var lidt "on the oily side", men eyelinerne var på plads. Læbestiften holdt faktisk i lang tid, men blev slidt af, fordi jeg drak af glas med isterninger i, spiste3 burritos og ca. 1 håndfuld M&M's. 

Jeg havde valgt i går, at bruge noget colorcorrection omkring øjnene. Så pink, lilla og rosa, og omkring nogle små bristede blodkar, jeg har i næsefløjene; grøn. Derudover lagde jeg en meget lys foundation, og derefter en lidt mørkere pudder. Jeg brugte en blush der var sådan lidt koral-rød, og min nye Milani Afterglow highlighter. Jeg brugte L'Oréals Tattoo Signature by Superliner og Max Factors 2000 Calorie mascara. Øjenskyggen, jeg havde valgt, var fra en Sleek Makeup palette (Original 594),læbestiften var lidt et mix af Cien og NYX og den lip liner, jeg har burgt, er fra NYX.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar