Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

søndag den 9. september 2018

Gratis reklame lige her!

Jeg var heldig i går. Jeg scorede mig lige denne flyer. Den lå i min postkasse, da jeg kom hjem. Jeg sad og kiggede på den lidt, og så tog jeg et billede af den, på min big ass musemåtte fra Corsair, og besluttede mig for, at jeg ville reklamere lidt for den person, der uopfordret har valgt at lægge den i min postkasse. Jeg ved ikke hvem det er, om det er en kvinde eller en mand, men jeg gætter på at denne clairvoyant/medium er en kvinde. Og jeg er så venlig at vise denne fantastisk flotte og ekstremt "iøjefaldende" flyer frem til alle, der gider at klikke på min blog, og derved give kvinden lidt ekstra kunder, hvis nogen er villige. Det er ikke noget for mig, må jeg indrømme, og der er gået papir tabt fordi jeg skulle have den. Så nu får I en - så skriver jeg en fræk besked bag på min og gemmer den i mit arkiv over frække beskeder til René. Der er sikkert noget, der kan findes på som kan sættes sammen med den fantastiske, enestående mulighed denne kvinde lige har fået givet:
(husk at hvis I klikker på billedet, dukker det op i større form, hvis det
er lidt svært at læse)

Oh! Jeg fandt en gammel playliste inde i Spotify, hvor der bare er så mange gode rocksange, som jeg ikke har hørt i evigheder! Jeg har lavet den på et tidspunkt i 2016, men jeg har 500 playlister. Det var utroligt at jeg faldt over den. Det var nok fordi jeg virkelig trængte til en god dosis rock! Jeg tror, at jeg vil oprette en ny en nu, hvor jeg har fundet nye sange, som er fede. Altså, mange af sangene er ikke "nye", men gamle sange, som jeg bare ikke har hørt før, men har eksisteret i måske 10 eller 20 år. 

Og i dag har vi (det er René og jeg) set det sidste afsnit af sæson 2 af "Lucifer" på Netflix. Indtil videre er der 3 sæsoner, jeg ved ikke, om der kommer flere. Den skifter lidt mellem at være skidegod og bare sådan... "Meh"... Men denne sæsonafslutning var sindssygt god. Jeg kommer ikke med nogen spoilers, bare rolig, men jeg synes virkelig godt om den. Jeg glæder mig til at tage fat på sæson 3 - der er vist 26 afsnit. Det er bare med at få dem rationeret lidt ud, så vi ikke ser dem alle sammen i løbet af 2 dage... Haha.

Okay, nu er der så gået adskillige dage. Da jeg startede dette indlæg var det torsdag. Nu er det søndag. That's the way writing goes. Klokken er ti i midnat, og jeg skal have min vejleder på besøg i morgen. Derfor er det nok en god idé at se at få min røv i seng. Men jeg er blevet helt betaget af Ariana Grandes "Dangerous Woman" og Five Finger Death Punchs "Gone Away", og Barns Courtney "Fire". Jeg blev først eksponeret for "Glitter and Gold" fra sidstnævnte kunstner, men er sidenhen blevet udsat for "Fire", og jeg elsker den!

Nå. Det var den seng der... Jeg har sovet stort set hele dagen, men jeg er nødt til at gå i seng, hvis jeg skal være frisk i morgen. Jeg håber at I alle sover ekstremt dejligt! Jeg håber også at jeg sover dejligt. Det gør jeg sjældent. Har mange mareridt. Men jeg har heldigvis også en del gode drømme, og 90% af dem handler om René - Gotta love him!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar