Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

tirsdag den 4. september 2018

Jeg har opdaget at der mangler et "r" i titlen på det forrige indlæg...

Jeg vil sige, at jeg er klar over at ALLE mine andre blogs OG hjemmeside ligger stille lige nu. Jeg er pinligt klar over det. Jeg har ikke sådan rigtig noget materiale lige nu. Emma har fået en ny blog, som jeg ikke har startet op endnu, jeg har bare "reserveret" den. Jeg er ikke sikker på, at jeg fortsætter min musikblok, men jeg tror, at min anmelderblog vil blive indflettet i denne blog. Jeg ved ikke, om jeg tager nogle af de gamle anmeldelser over og sletter den helt, men jeg har i hvert fald ikke tænkt mig at fortsætte med at skrive derinde. Så er der min novelleside. Den har jeg ikke sådan rigtig kunne tilføre noget, fordi min harddisk på computeren, som stod af i april, ikke er blevet "udredet" endnu, og jeg ikke sådan reelt set har styr på, hvor jeg har gemt alle mine noveller. Jeg regner med, at jeg har dem liggende på min eksterne harddisk, men jeg er først lige gået i gang med at sætte lidt system i den, og jeg er samtidig i gang med at scanne alle min svigermors gamle billeder ind. De ligger lige nu i en mappe på min computer, men jeg overfører dem til min eksterne harddisk som backup, og laver en USB til min svigermor, hvor hun har billederne på, og hvor vi kan tilføje nye billeder, efterhånden som de bliver taget.

Så jeg arbejder på sagerne! Jeg sidder ikke bare og stener. Jeg har faktisk rigtig travlt. Måske er det derfor jeg er så træt hele tiden, for jeg får faktisk temmelig sjældent taget en god, lang lur. Ærligt talt.

Nå, men nu er den halv et om natten, og jeg ved ikke hvad tid sygeplejersken kommer i morgen!

Sov godt, alle medgudinder og guder!

2 kommentarer:

  1. Hvad med at oprette en Facebook profil ? Jeg har for kort tid siden oprettet en sådan. Foreløbig er der 8 venner, men jeg kunne godt bruge nogen flere. Jeg har foreløbig haft glæde af den, da de fleste venner er mine naboer. Men okay det er lidt mærkeligt at stå på gaden og tale med naboen, og så en time senere skrive med ham på Facebook, og så vide at han er få meter væk på den anden side af væggen :)

    SvarSlet
  2. Forestil dig filmen The Waterboy. Forestil dig så Kathy Bates råbe til sin søn "Vicky Valencourt is the Devil!" Her i huset står René og mig og råber det om Facebook. "Facebook is the DEVIL!" "And Instagram, Snapchat,Twitter and what not". René har dog bukket sig for Snapchat pga. sin mor, men jeg har mine blogs, som jeg skal have ryddet op i, og jeg har min hjemmeside, som jeg overvejer at slette. Facebook - not gonna happen. Twitter sker, hvis vi laver den Youtubekanel, vi har talt om, for man er nødt til at have en eller anden form for socialt medie ved siden af YouTube, men det bliver ikke Facebook. Det bliver ALDRIG Facebook.

    SvarSlet