Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

lørdag den 13. oktober 2018

Adressebeskyttelse er en bitch!

Oh dear. Jeg er lige vågnet fra 1 times søvn i min computerstol foran min computer. Klokken er 10:47, så umiddelbart kan jeg da ikke  være gået supermeget for tidligt i seng? Jeg er ret sikker på, at klokken var 1.

Nå, men det sidste, jeg drømte, det allersidste lige inden jeg slog øjnene op, var det en genial tv-serie, jeg drømte om. Den var sådan lidt i "Glamour"-stil (The "Bold and the Beautiful"), og den var lavet i en stil så hvert andet afsnit var en sarkastisk version. Så der var  2 afsnit hver dag. Haha.

Lige nu trænger jeg SÅ meget til søvn, men uret arbejder imod mig. Je...Nope. Jeg falder hele tiden i søvn og skal tilbage og slette.

SEE YOU LATER, WORLD!

Alright, back from the dead. Hehe. Er det ikke en dejlig ting, når nu man har trukket nitten og tisser i trusserne, at man har fået en ble, som man kan videregive beskeder på? Jeg har lige rystet min røv mens jeg (med min utrolige, ekstraordinære udsøgte sangstemme) sang Destiny's Childs "Bootylicious" for min mand, og havde skrevet "I DON´T THINK YOU CAN HANDLE THIS!"  på min røv. Ah... Elsker at lave den slags fis. Nu har jeg sikkert et rødt afskrift af det i morgen, hvis jeg har svedt lidt i løbet af natten, og den sprittusch, jeg benyttede, smitter af på min hud. Haha. That would be SOOOOO hilarious!

Lige nu glæder jeg mig til at skulle i seng. Klokken er faktisk 10 over 23, så jeg har været væk hele dagen. Jeg har siddet her, gloet YouTube (der er  så mange spændende dokumentarer at jeg dårligt har tid til dem alle), og jeg har snakket i telefon med min mor. Hun har fået det bedre, er begyndt at spise igen. Jeg kan ikke finde ud af hende. Har hun tænkt sig at lægge sig til at dø, eller vil hun gerne leve? Hun skifter mellem ikke at ville spise fordi hun "ikke har nogen appetit", og fordi hun ikke spiser, men stadig indtager rødvin, kaster hun en del op, og er syg. Jeg hopper imellem at være dybt bekymret til at være ligeglad - jeg har svært ved at finde ud af, hvordan jeg skal takle hende. Men jeg kan jo ringe til hende engang imellem, mere er der vel ikke at gøre for mit vedkommende?

Min farmor, som faktisk her den2. januar bliver 93 år, har det stadig godt. Hun skal selvfølgelig have lidt hjælp. Hun får mad leveret 3 gange om ugen, jeg ved ikke hvorfra, men det er en kommunal ordning. Hun har 30 minutters rengøring hver 2. uge, og min far hjælper hende med at handle 1 gang om ugen, plus at min mor (når hun kan) hjælper med de praktiske ting, som at fortælle min farmor hvad hun skal gøre hvornår og sådan noget. Men min farmor bliver mere og mere dement. Jeg kan godt mærke det. Men hun bor i Rødovre. Mine forældre er jo for nyligt flyttet til Gedser, og min bror bor i Søborg. Han er nok den, der er tættest på. Jeg ved ikke, om Solrød eller Søborg er tættest på Rødovre, men jeg er næsten helt sikker på, at det er Søborg. Min bror er jo bare travlt optaget med sit arbejde, sin hustru og deres to børn. Den ene er teenager (oven i købet en pige, hvilket jeg har ladet mig fortælle skulle være vanskeligt. Men jeg kender ikke min niece, faktisk, så jeg ved ikke hvordan hun er. Sidst jeg snakkede med hende, var hun 11 år gammel, og det var en "for-jul", vi holdt hos mine forældre - hvor min far opførte sig ret uanstændigt over for ALLE. Hendes lillebror var da 7 år, tror jeg. De er ikke så gamle endnu, men de skal jo køres rundt til alt muligt, og det tager tid). Min farmor tøver aldrig med at sige at jeg er "nummer et" og den hun har mest kontakt til.  Jeg ville ønske at jeg kunne ringe til hende hver dag. Men det kan jeg ikke. For jeg har ikke én, men to lortetelefoner. Ej, okay, det passer ikke. Min telefon, Samsung Galaxy Note8, var superdejlig i starten. Men så skete der noget. På samme tid som det samme skete med Renés. Enten kan modtageren af opkaldet ikke høre halvdelen af, hvad man siger, ellers kan man ikke selv høre halvdelen af hvad de siger. Vi sendte dem til reparation, og havde nogle lånere imellem tiden. De gjorde det samme, dog ikke helt lige så slemt. Men så fik vi vores egne tilbage. Renés var der "ingen fejl på", men min har de skiftet mikrofonen på. Og det har hjulpet lige præcis INGENTING. Og på vores fastnetnummer, som vi har haft i årevis, samme abonnement, har vi IP-telefoni, fordi en eller anden sælger overbeviste René om at det var billigere hvis vi samlede alt der. Men vores internetforbindelse forsvinder konstant, og hver eneste gang bliver telefonen afbrudt. Nogle gange kan jeg ringe op igen efter et minuts tid, men andre gange går der en halv time eller mere. SO F****** annoying!

Men! Heldigvis er det ved at være efterår, og banken har fået min nye adresse. Nå nej. For jeg skal DERNED for at ændre den. Med gyldigt billed-ID. I min egen fillial. Som ikke er her. Og jeg har ikke et gyldigt billed-ID. Jeg har ikke et kørekort, jeg har ikke et pas. For at kunne få lavet min adresse om, skal jeg ned på kommunen, have et midlertidigt ID - efter jeg lige har sørget for et pasfoto - og så skal jeg ned til min filial. Som ligger i en anden by. Og jeg er lige nu i så dårlig form, hvad angår slidgigten, at jeg dårligt kan komme ned til vores parkeringsplasd. Så selv hvis vi kunne låne bilen, ville det være en tur, der skulle deles op over hver enkelt ting. Først fotos. Så kommunen. Så banken. I mean... WTF... Det er 3 dage lige dér! Det er jo fuldstændig åndssvagt! Jeg har spurgt dem, da vi flyttede, om jeg kunne få lov at ændre den via deres netbank, men nej. Jeg skal derned. Min vejleder har også spurgt dem. Der er ingen vej uden om. Min røv skal derned.

Lige nu sidder jeg i en "crossfire" fra 3 gulvblæsere, der pumper varm luft efter mig. Fordi her er så varmt, at den luft, de pumper, ikke virker afkølet, når den når mig. Det er uretfærdigt. Jeg troede at det var forbi for i år. Jeg havde hørt rygter om en ekstra uge med sommervejr. Men det er bare ikke i orden. Hele mit liv, så lang tid jeg kan huske tilbage, er jeg blevet mødt af mennesker, der har stirret måbende på mig, når jeg har sagt at jeg foretrækker efterår/vinter, regn og sne. Alle siger at de bedre kan lide sommervejret, og "det danske sommervejr er jo så dejligt". OH REALLY??? Hvor har I så været henne på sommerferie i år? Danmark? Psh. Danmark er et lorteland. Sorry to say. Jeg ved godt jeg er lidt hidsig lige nu, og det er ikke kun vejret, jeg er sur over. Der er masser af ting, der pisser mig af. Jeg er nødt til at lade være med at se nyheder, fordi når jeg hører om alle de ting, der sker her, så bliver jeg simpelthen så edderspændt. Jeg kan også se mange gode ting ved Danmark, altså, det er ikke et rent hadeforhold, for så var jeg flyttet. På et tidspunkt snakkede René og jeg meget om at flytte herfra. Men det skal ikke være til et varmere klima, og det eneste andet sted, der sådan egentlig appellerer lidt, uden egentlig at være en "frister", er Canada. Alene deres dialekt er fantastisk. Mange engelsktalende lande har jo deres helt eget "præg", og flere lande har flere dialekter i samme land - for eksempel alene landet lige under Canada; USA.  En person, der er født og opvokset i Brooklyn, NY, lyder jo typisk meget forskellig fra en, som er født og opvokset i Texas, og de to er jo også meget forskellige fra f.eks. Los Angeles. Så... Jeg tror ikke, at vi egentlig har snakket om et andet land. Men efter at jeg har set en del dokumentarprogrammer om Canada, er jeg ikke helt sikker på, at det er den vej, vi burde gå. Det er bare nemmere med et engelsktalende land, ikke?

Jeg burde faktisk nok måske overveje at få Renés gave færdig. Men jeg kan simpelthen ikke rigtig tage mig sammen. Mon ikke, at jeg skal få det gjort i morgen? Jeg ved ikke, om han har nogle planer i morgen. Vi har lidt småtravlt hvad angår vores arbejdsværelse, da vi skal have sat nogle reoler op inden onsdag, og jeg skal have sorteret noget skrald inden mandag morgen, men... Jeg kan sikkert godt finde tid til det. Ellers kan jeg gøre det, mens han er ude med sin vejleder på mandag.

Fuck, mine lår klør. Jeg har støttestrømper på lige nu, og der silikone behandler mig ikke ordentligt på den ene side. Og jeg kan høre at René er ved at falde i søvn. Jeg må hellere lige få ordnet det sidste huslige arbejde, og så komme i seng. Jeg har også brugt 40 minutter på at skrive dette, og klokken er 10 i midnat. Meget godt tidspunkt at gå i seng på!

SOV GODT!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar