Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

søndag den 7. oktober 2018

Tirsdag-søndag (teknisk set)

Fuck. DE ER TILBAGE! To dage i træk har jeg haft myoklonier. I går tabte jeg min aftensmad på gulvet, og i dag faldt jeg. Bang. Så lå jeg der. Alene hjemme og det hele. Emma kom hen og kiggede på mig, som om hun ville se om jeg var OK, og så gik hun hen og lagde sig i sin kasse på min seng. Jeg havde min mor i telefonen, som jeg havde tabt, men den lå inden for rækkevidde. Så jeg fik sat den på medhør, og fik sat mig op. Og så, på mirakuløs vis, kom jeg op at sidde på numsen. Så skulle jeg bare op at sidde i stolen. Jeg kunne godt se, at med mine frottesokker, kunne jeg ikke komme op, fordi jeg ville glide på gulvet. Så jeg fik "møflet" den ene af, jeg har slået det ene knæ, og kunne ikke bøje det ben. Jeg måtte beholde den strømpe på. Men jeg var faldet lige ved siden af min stol, så jeg trak den hen til mig og fik vendt mig om på knæene. Når man lige er landet med så mange kg på knæene, har man godt ondt, og det drejede sig om at komme så hurtigt om som muligt. Af uvisse grunde gik det forholdsvis nemt, og jeg kom op at sidde. Men jeg har slået begge mine knæ, fået en hudafskrabning på min enearm, og så har jeg slået hovedet, men ikke på noget, mere sådan i et slag ned i gulvet. Jeg har haft massiv hovedpine lige siden, selvom jeg prøver at holde det i skak med Pamol. Jeg er godt klar over at man ikke bare skal fylde Pamol i kæften når man har slået hovedet, men det her er ikke et slag der har medført nogen form for hjernerystelse. Jeg har ikke engang et mærke eller en bule. Jeg har bare "jeg har haft myoklonier i 2 dage"-hovedpine.

I morgen skal jeg ringe til neurologisk ambulatorium, tror jeg, for lige at snakke med dem om at jeg eventuelt kan have noget PN medicin liggende til dage som disse.

Som noget dejligt har jeg set både "Fest" og "Shh" i dag, og jeg har moret mig meget. Jeg kan bedst Mick. Det kan jeg stort set altid. Jeg tror ikke, at han har lavet et show, som jeg sige ikke er så godt. Han er bare skæg hele vejen igennem, på en totalt nede på jorden facon.

Og med et åndedrag blev det lørdag aften. Så vi gik fra onsdag til lørdag, bare sådan lige. I mellemtiden har jeg foretaget mig ting. Jeg har lagt makeup på René, og det var sat'me svært! Men det var derfor jeg ville prøve. Jeg tog selvfølgelig en masse billeder af ham, men han blev ved med at bevæge sig. Midt i det hele ringede hans mor, og de snakkede via facetime, og hun var imponeret over hvor meget han lignede - mig. Haha. Han havde også fået min  lilla paryk på. Han var virkelig smuk. Da jeg fjernede parykken, og han bare sad og så totalt goth ud, må jeg indrømme at jeg syntes at han var temmelig sexet. Men jeg kan bedre lide ham uden makeup.

I morgen ved jeg ikke helt hvad vi skal lave, men det kan være, at jeg får lov at prøve igen. Det kunne være sjovt. René var nede i Solrød Centeret i går aftes, sammen med Katja og nogle af deres fælles venner fra gamle dage, sammen med Katjas mor og hendes søsters ældste søn (dvs. Katjas nevø), for at se en koncert med Sussi & Leo. Så langt tilbage jeg kan huske har det været en "kult-ting" for Katja at vi skulle alt det der med Sussi og Leo. Jeg fik på et tidspunkt et cd med Sussi og Leo. Det er ikke min stil. Men det er vel sådan noget, der kommer en gang i mellem. På et tidspunkt i folkeskolen, skulle vi på lejrtur i Jylland, og hele vejen fra Solrød til den der Sønderjyske by, hørte vi Poul Kjøller, og jeg lover jer for, at det var belastende. Især fordi vi også skulle høre det hele vejen hjem. Der var hyret sådan en turistbus, så cd'en blev bare spillet om og om igen. FUCK det var en beslastning. Jeg savnede mit Megadeth og hvad jeg ellers hørte. Det eneste, jeg kan huske, at jeg syntes var sjovt, var når Peter Mygind var klædt ud som ScoreKaj og skulle lære unge mennesker at score med de 3 S'er: Charme, Selvtillid og Lækkert Hår. Han var virkelig sjov. Dengang. Hvad mon jeg ville synes nu? Jeg må hellere lige prøve at søge på det...
Okay, jeg kan sige, at det er ikke så sjovt som jeg mindes det. Men er det nogensinde det? Jeg tror måske, at jeg kan sige, at Lex & Klatten stadig godt kan få mig til at grine. Visse ting med Det Brune Punktum er vel også sjove stadigvæk. Jeg har lige hørt en masse af sangene fra "dengang" - det er jo alt sammen fra 1990'erne. Jeg føler ikke, at jeg kan lægge noget af det op her, for hver gang Martin Brygman har noget med en satirisk sangtekst at gøre, er den svært seksuel og hvis der er en video til, er den som regel også præget af nøgenhed. En sang fra Det Brune Punktum, som jeg holder af, er "Jeg har tabt mig", men der er ingen video - den er fra det show, de havde på Bellevue teateret (jeg var rent faktisk inde og se det show. Det var sjovere at være der end at se det bagefter, men jeg kan stadig more mig over visse ting). På et tidspunkt, hvor Martin står og synger sådan en solo-ting, sætter Peter Frödin og Hella Joof sig på hug ved siden af Martin, og lige så stille trækker de hans bukser ned, så han står der med bar tissetrold foran alle, og der er ingen censur på. Derfor vil jeg ikke smide den ind her, men det er faktisk en god sang. Jeg kan godt lide den. Jeg grinte HERREmeget. Men det gør jeg over så meget. Jeg har f.eks. været inde på den hjemmeside, der hedder som følger: 
og jeg er ikke derinde så ofte længere, som jeg var engang, fordi der ikke så tit kommer nye fotos. Men jeg græder stadig af grin over de gamle fotos. Ja. Jeg græder. Så meget at jeg ikke kan få luft. Hvor er det episk at en legeplads har  fået rotter, og nogen har sat et skilt op, hvor der står "Der er ingen rotter på legepladsen. Derfor er legepladsen lukket" - det er så fucking sjovt! Eller en kæmpe stabel af orkideer, hvor der er et skilt stukket ned i en af dem, hvor der står "Vær forsigtig. Tag mig i potten". Eller det billede, hvor der er sat et skilt op på en væg hvor der står "Kære kunde: Hvis du ønsker at købe sodavand så sig det venligst til kassen". Uh, og denne: "Politiet  knalder seks på rasteplads: Fire mænd og to kvinder havde gruppesex". En af de bedste er en kort billedbeskrivelse, som faktisk er blevet kortet af for tidligt: "Marianne Kørvell  hilser på alle kunder og inviterer personalet på middag. Hun er oprindeligt uddannet sygeplejerske og elsker" - JEG elsker at HUN er uddannet elsker nu, fordi de har lavet en fejl i deres blad/på deres hjemmeside. HAHA. Fucking hilarious. 

Og så blev det søndag. Må jeg ikke hellere se at komme i seng? Kvart over tolv? Nok bedst. Skal lige ordne Emmas bakke først. Sov godt alle sammen, BEAUTIFUL PEOPLE!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar