Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

torsdag den 25. oktober 2018

I'm pissed. But I found Nemo & Dory

Jeg ved ikke hvorfor. Men jeg er freaking pissed off, og jeg har en del grunde, så måske ved jeg det godt alligevel. Jeg ved bare ikke helt præcis hvilken en af alle disse grunde, der pisser mig mest af.  Men lad mig starte fra en ende af.

Læbestift. Hvis man har noget siddende på tænderne, og ikke har opdaget det, og der kommer et menneske ind i ens hjem, som man udmærket godt kender, og de så ikke siger det til en - hvad helvede er det for en dårlig opførsel?

Og hvad sker der for at det skal være så svært at identificere sange, de bruger i reklamer som f.eks. Nivea, Samsung og HBO? Mange af dem er rigtig fede, og det er virkelig irriterende at man ikke kan finde dem!

Hvorfor kan jeg kun lægge makeup, der ikke går til brug af briller? Jeg går rundt og er næsten blind som en muldvarp, skønt jeg har hele 3 par briller, fordi jeg ikke tør at bruge kontaktlinser, fordi jeg er bange for at putte fremmedobjekter ind i mine øjne.

Hvad sker der for min frygt for falske øjenvipper? Alle andre kan sagtens tage dem af uden at se ud som om det gør sindssygt ondt - hvorfor frygter jeg så at der er store smerter ved at tage dem af? Jeg har aldrig prøvet at have kunstige vipper på. Jeg kunne godt tænke mig at prøve det.

Hvorfor ringer min underbo, hans kone og hans børn på min dørtelefon hver dag for at jeg skal lukke dem ind, i stedet for at de købte nogle nøgler? Deres hoveddør står vidt åben hele dagen, så de bare skal bekymre sig om opgangsdøren. Det er megairriterende, når man er dårligt gående og måske skal komme farende fra et andet rum for at besvare dørtelefonen, og det så er dem nedenunder, der bare siger "Åbn døren". Og ikke andet.

Hvorfor bliver min kat mere og mere fræk jo ældre hun bliver? Hun er helt umulig.

Hvorfor bliver min mand og jeg ved med at skændes om ligegyldige ting i stedet for at have det rart og hygge os? Med det i tankerne: Jeg kan godt lide at se, at det er 11 år siden vi blev gift, men ooh lala, den mand er smoking hot. Hvorfor er det kun mig der ligner en gammel krage?

Min tendens til at undgå nyhederne, der normalt set gør mig svært aggressiv eller ked af det, kan ikke lade sig gøre, fordi der er en news app  på den computer, jeg har arvet, og jeg kan ikke finde ud af at fjerne lortet, og jeg glemmer altid at spørge René, når jeg kan se, at han har tid.

Hvad er det for noget pis med at den sorte enke er kommet til Danmark? Som araknofob, bryder jeg mig ikke om det. Heller ikke selvom jeg ikke bor et sted de typisk ville holde sted. Jeg gik for mange, mange år tilbage forbi mine forældres fjernsyn, mens se så "Aracnophobia", og der kravlede en edderkop på brusestangen. Det er nok måske 25 år siden, men jeg tjekker stadig brusestangen, når jeg går i bad. Jeg har prøvet 2 gange at stå inde i badet, og pludselig opdage en forholdsvis stor edderkop på den anden side af bruseforhænget. Derfor bruger jeg meget tid på at ryste det godt igennem inden jeg går i bad, og jeg tjekker flere gange mens jeg er i badet - og jeg bader generelt ikke hvis jeg er alene hjemme. Hver gang jeg er på toilettet, tæller jeg de tomme rawlplugs-huller, som blev efterladt af den tidligere lejer, og der skal være 8½ hul. Hvis der er flere, betyder det, at et af dem er en edderkop. Jeg tjekker som regel også toilettet. I kummen og under brættet, hvis jeg kan nå det.

Hvad sker der for at sengetøj skal fyldes med knapper? Som en person, der konsekvent undgår knapper fordi jeg ikke har det godt med at røre ved dem, kan jeg ikke bare bestille nyt sengetøj online. Hvis jeg får købt et sæt, der bliver lukket med knapper, kan jeg ikke sove med det. Trykknapper, lynlås eller ingenting er okay - men knapper går ikke. Og det er ikke nok bare at klippe dem af, selvom det hjælper. Hvorfor skriver de ikke bare "Lukkes med knapper" eller hvordan situationen nu er? Det ville gøre tingene langt nemmere.

Hvorfor er den fedtfattige "Emma's Mornaysauce" 5 kroner dyrere end den der ikke er fedtfattig?

Jeg betaler 9 kroner hvis jeg vil sende et almindelig brev op til 50g, og så når det frem inden for 5 hverdage. WHAT?! Jeg ved godt, at menneskeheden nu om dage er blevet digital, og vi har emails. Men tag nu f.eks. min farmor, som ikke har en computer eller en mobiltelefon. Jeg kan ikke sende hende et fødselsdagskort dagen før hendes fødselsdag og være sikker på, at det kommer frem, fordi der går op til 5 hverdage. For 20 år siden nåede brevene frem den første hverdag efter man havde sendt brevet, hvis man havde sendt det inden postkassen blev tømt. Også om lørdagen. Den eneste dag, der ikke kom post, var søndag. Men postkasserne blev tømt om søndagen, og så nåede brevene ud mandag. Ved I, hvad det kostede? 3,75 kroner. Postdanmark, eller PostNord, hvad de nu end hedder, sætter priserne mere og mere i vejret, og bringer samtidig servicen ned, og de har gjort det stødt i MANGE år. De gør jo INTET for at det skulle være attraktivt at benytte deres firma.

Telesælgere, der ringer en gang om ugen for at høre hvilken fagforening man er medlem af, med henblik på at få mig hen i deres. Det er det samme firma, der ringer hver gang, og jeg har sagt 500 gange at jeg er FØRTIDSPENSIONIST.

Det er SÅ for meget at ens forældre tilbageholder ting med vilje, fordi de mener at man ringer for ofte for at spørge hvordan det går. Min far fik en blodprop i hjertet, det fandt jeg ud af ved et tilfælde flere måneder senere, og min mor kunne ikke spise, stoppede helt på et tidspunkt, og hun blev bare ved med ikke at spise noget, og pludselig en dag, hvor jeg ringede, sagde min far, at jeg ikke kunne komme til at tale med hende, fordi hun var indlagt på hospitalet, og havde "tarmen hængende ud". Ja. Hvorfor fortier de den slags, men vil hellere end gerne fortælle mig hvor dårligt min farmor har det, og de pynter ofte lidt på det, så det bliver ekstra slemt?! BAD PARENTS!

Superbrugsen i Solrød Center STINKER. Deres brød er altid gammelt og tørt, de har næsten aldrig nogle gode tilbud, og når de har nogle tilbud, er de dårlige.

Hvad er der sket for at folk tager en pakke frossen fisk, men på et senere tidspunkt beslutter sig for, at man ikke vil have den alligevel, og så lægger man den mellem nylonstrømperne. WTF?! NO! Du går tilbage med den pakke fisk, og har den været oppe af fryseren for længe, så må du henvende dig til personalet.

Køkultur. LEARN IT! Både i butikker, i trafikken og alle andre steder, hvor der kan opstå en kø.

Kattevideoer er fantastiske, og der er ikke noget bedre at se på. Men hvordan kan man som menneske stå og filme sin kat mens den langsomt er ved at falde, man kan se, hvad det vil ende med, og alligevel står man bare og filmer og griner?! De mennesker bør opleve det samme. Jeg ser ikke de videoer. Jeg ser de videoer, hvor kattene har det sjovt. Og når nu vi er der: Katte og hunde synes i de fleste tilfælde ikke at det er det sjoveste i verden at blive klædt ud i tøj. Måske synes du at din kat er en alletiders cowboy, eller at din hun bare er en perfekt politibetjent - men chancen for at de synes det, er ret lille. Og dermed er det noget som ikke burde ske, medmindre du har en hund eller kat som er nødt til at komme ud i meget dårligt vejr og som fryser like fuck, og så er det OK at de lige får en sweater på eller sådan noget. Men lad være med at klæde dem ud, for de synes sgu ikke at det er sjovt. I de fleste tilfælde. Der er jo selvfølgelig altid undtagelser.

Hvorfor skal det være så freaking svært at finde på hvad man skal spise til aftensmad? SAME SHIT EVERY DAY!"Hvad skal jeg dog finde på i dag?" Jeg er træt af mad!

Jeg kan ikke huske, hvem det er, der laver æggesalat med bacon i, men hvorfor skal det stå med usynlig skrift? Bacon smager ikke godt i mange ting, og æggesalat er en af de ting, det ikke smager godt i.

Hvorfor opdagede jeg først MacDoesIt for 1 uge siden? Det burde være kriminelt at folk ikke fortæller mig om deres yndlingskanaler eller videoer, når nu jeg bruger så meget tid foran Youtube!

Jeg græder hver ENESTE gang jeg hører liveversionen af "Ghost Love Score" live med deres nye sangerinde, Floor Jansen. Hun er FAN-f*****g-TASTIC! Når hun synger den sang live, dør jeg 500 gange. Jeg græder så meget. Hver eneste gang. Lige fra hun starter til hun slutter...

Danskere bliver nødt til at lære trafikreglerne! Det er IKKE acceptabelt at gå over for rødt, gå over en vej 5 meter fra fodgængerovergangen, og "skråt over vejen" fratager en masse tid man skulle have brugt på at komme over i god ro og orden.

Nå!

Men jeg var til gynækolog i går, og jeg fandt dem, så bare rolig. Jeg fandt både Nemo, Dory OG Nemos far. De var i det akvarie, som var i venteværelset. Jeg tog nogle billeder som bevis:
Her svømmer Nemo og hans far

Dette er Dory. Man kan ikke så godt se hendes hale, men jeg har et andet billede:

So don't you worry anymore. Both Nemo and Dory has been found.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar