Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

torsdag den 19. november 2020

Drastisk forbedring og drastisk forværring

 Hej...

Ja, så min mor har det godt. Hun er begyndt at spise, tager mere "lungemedicin" (hun har KOL), og fremfor alt er hun stoppet helt med at drikke. Det har gjort hende godt at være på hospitalet. Hun lyder frisk og ikke snøvlende når hun snakker, og det er rart.

En ting, der ikke er rart, er at jeg i dag fandt ud af, at min farmor ikke har det godt. Hun har det faktisk så dårligt, at hun muligvis ikke lever til "i morgen". Hvis hun forstod konceptet i det, ville hun være lykkelig. Hun har haft et ret intenst "dødsønske" i snart  halvandet år. Men hun er for dement nu til at forstå det, og det er vel egentlig også meget godt. At hun bare sover ind. 

Jeg burde føle alt muligt. Jeg  ved ikke rigtigt hvad jeg føler. Jeg føler mig som en zombie lige nu. Jeg er i tvivl om jeg opfører mig  normalt. Men hvad er normalt? Min 94-årige farmor er ved at dø samtidig  med at min 70-årige mor får sit liv tilbage. Er der nogen normal måde at reagere på, når disse to sker samtidig i ens liv? Bortset fra René og til dels min svigermor, er der ikke rigtig nogen, der har samme effekt på mig. Måske Katja. Men hvor Katja er min bedste veninde, er jeg ikke hendes. Det  er vel heller ikke noget, man snakker om når man er 40 år. Mon hun gennemfører sin  fødselsdag? Jeg burde faktisk lige huske at spørge hende. Den er jo lige om hjørnet. 

Min juleånd er lidt smuttet ud igennem et åbent vindue. Men det kan være, at den kommer tilbage. Jeg må nok hellere se at få vasket mine støttestrømper op, så de kan nå at tørre. 

Hav en dejlig weekend, y'all

Ingen kommentarer:

Send en kommentar