Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

torsdag den 12. november 2020

Min mor har det bedre!

 Hej igen!

Min mor har det bedre, og tingene ser bedre ud med hende, generelt set. Min far er optimistisk. 

Jeg har  ikke fået fjernet  O-ringene fra min space-tast  endnu, og derfor er der stadig skøre mellemrum, that's on  me, og  undskyld for det. Jeg må huske det næste gang jeg slukker min computer.  

Jeg sidder og lytter til en forladt livestream fra i går, hvor der bliver snakket om at  Mads Mikkelsen overtager Johnny Depps  rolle  i Fantastic Beasts 3. Jeg hører mest, at folk siger at det vil være karriere-selvmord at tage den rolle. Jeg har ikke set de to første, så selvom Mads Mikkelsen skulle overtage, ville jeg være ligeglad. Jeg er ikke specielt imponeret over Mads Mikkelsens arbejde - BORTSET fra "Polar", som er at finde på Netflix. Det er en af de absolut fedeste film jeg  nogensinde  har set. Han er så cool i den film. Men Johnny er en skuespiller, jeg har været fan af i mange år. Han har en evne til at passe ind  alle steder og samtidig skille  sig ud. Som en kamæleon. Han  kan spille  de mest fantastiske roller, og dem, han  spiller, bliver levende igennem  ham. Siden  den første Johnny Depp film, jeg så, som - hvis min hjerne husker korrekt - var "Hva' så, Gilbert Grape?" (hvor jeg troede  at Leonaro DiCaprio  rent faktisk var mentalt retarderet, for lige at være politisk  ukorrekt, men jeg  kan ikke huske den korrekte term lige nu  - først da jeg  så "Romeo + Juliet" fandt jeg ud af at han var OK mentalt, men jeg fandt også ud af, at jeg  ikke kan lide  ham som skuespiller, og det kan  jeg stadig  ikke) elskede jeg Johnny Depp. Næste film, jeg så, kom ud før. "Cry-Baby" er fra 1990, men Gilbert Grape er fra 1993. Jeg er altså ikke  100 på disse to  årstal, men næsten. Og Cry-Baby  er en fantastisk film.  Siden da har  jeg set  mange (ikke alle)  hans  film. Jeg  har set Eward Scissorhands, Public Enemies, The Ninth Gate, Fear and Loathing In Las Vegas, Pirates In The Caribbean 1-3, Charlie and The  Chocolate Factory, Dark Shadows, Sleepy Hollow, Mortdecai, Benny & Joon og Corpse Bride. Så under  halvdelen af dem. Af alle dem, jeg har set, som jo så  er 15 film  i det hele, har jeg lavet en Top 5. Den ser sådan ud:

TOP 5 BEDSTE JOHNNY DEPP  FILM  TO DAY  SOM JEG HAR SET:

1. The  Ninth Gate

2. Dark Shadows

3. Charlie And  The  Chocolate Factory

4. Mortedecai

5. Cry-Baby 

Nå, men min lille kattemis miaver som en kat der er rigtig sulten, så jeg må hellere fodre hende. Hav en fantastisk  dag, Y'all!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar