Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

søndag den 8. november 2020

Min mor er blevet indlagt

 Hej!  

Okay, så er det endelig gjort. Min far ringede til mig her i eftermiddags og fortalte mig, at  han har fået min mor indlagt. Jeg snakkede med ham tidligere  på ugen, om netop min mor, og han begyndte at græde og måtte lægge  røret på.  Han  er ikke god  til  at  vise sine følelser.  Men min mor er i  gang  med  at slå sig selv ihjel. Al væske  indtaget (som  væske) er rødvin, og al  mad  indtaget  er erstattet  af  æblejuice. Hun er begyndt at få  blackouts, hvor hun  er  faldet, og  min  far  har måtte samle hende op. Min far har  dårlig ryg, og er samtidig i gang med at tømme min farmors lejlighed (sammen med min storebror), fordi  det  er  på tide med et plejehjem  til  hende. Min far nævnte, at  han ikke vidste hvad der  ville ske med min mor - om hun også ville  ende på et  plejehjem. Begge mine forældre  er 70 år gamle. Jeg  har sloges med  min  mor og  hendes  drukproblem  i  mange  år - omkring 20 år - og  de  sidste  5-10 år  er det blevet virkelig  slemt, og de sidste  2-3 år helt ulideligt for  min  far. Jeg  føler  med  ham. Der er så meget, han skal ordne, og alt sammen på én gang. 

Det er det eneste, jeg vil sige  i dag. Jeg har tilbragt det  meste af min dag i sengen, og har  det skidt. Mest psykisk, men jeg har også en ret led hovedpine. Jeg skal lave aftensmad,  klokken er 20  i  20, men jeg magter  ikke mad  i  dag. Jeg har ikke engang  spist mad i dag. Jeg var lige oppe  på  et tidspunkt for at smøre  nogle osteboller til  René, men jeg  spiste  ikke selv noget. Jeg  har  ikke spist  siden omkring  klokken  2 i  nat, da  jeg spiste  et  par bananer. Jeg overvejer  at gå i seng igen. Men jeg er  nødt til at  være  vågen  og  klar i  morgen, fordi jeg  skal ned og hente mine nye  briller  i  Profiloptik. Jeg  har i  øvrigt oprettet et  abonnement hos Secret  Scent  Box  til René, som en  julegave. René elsker at  dufte godt, men han  er  ikke en, der har flere parfumer. Han har én, Hugo Boss "Boss", 100ml, som han har  tænkt sig bruge op før  han køber  noget andet. Men  at  få 3  små rejsestørrelser med parfume pr. måned synes jeg er cool, fordi det  er designerparfumer, og så  kan man bedre  danne sig  et  billede af, hvilken en parfume  man gerne  vil have i  "full  size", om det  så er  30, 50 eller 100ml. 

I  swear to fucking... Lucifer Morningstar  -  jeg har lige fået nye taster  på mit keyboard, right, jeg  sad i går og tog alle de gamle, slidte taster af og satte  nye, flotte  taster på. Men spacetasten giver mig mareridt  -  og det  er den gamle tast stadigvæk, fordi  den nye  ikke passede ordentligt. De  nye  taster er sat på med 2 O-ringe i gummi  omkring stammen, inden  jeg satte dem på, for at mindske modstanden  og gøre den "blødere" og "mere støjfri". Da jeg fandt  ud  af,  at  den  nederste række af  taster faktisk ikke passede  til keyboardet, tog jeg dem af, jeg havde sat på, og erstattede dem med  de originale. Som  jeg så også gav de  der O-ringe på. Og  jeg  er ret sikker  på at I kan  se, at mine  mellemrum er som  vinden  blæser. Nogle  steder er  der ét tryk, nogle  steder  er der to og andre  steder helt op til tre. Jeg bliver nødt til at fjerne  space-tasten og fjerne  de O-ringe, så jeg kan få almindelige  mellemrum igen.

Okay, jeg skrev så lidt mere end jeg oprindeligt havde at sige. Vent.  Jeg har lige  en  ekstra  ting, jeg  gerne vil  sige. Jeg er meget, meget  vred, skuffet og ikke mindst forarget over, at  Johnny Depp  har  tabt  denne  første retssag. Den burde have været  en  klar vinder. At han ikke vandt, overgår mine  vildeste mareridt. At den skanky-ass hoe, Amber Heard, ny render  rundt  og  føler sig godt tilpas med, hvad  hun gjorde...  Hun burde  sidde i fængsel resten af sit liv. Eller indlægges  på  et "sanititarium for the clinicly insane"  resten  af sit liv.  SLUT FÆRDIG. Hvad hun har  gjort er utilgiveligt. Jeg  håber  at  hun taber sagen mega  hårdt til maj, og  at  hun  taber alle eventuelle appelsager. 

Godt, så. Nu  har jeg vidst fået det  hele ud. Tak fordi du  læste med.  Håber du  har haft en god weekend.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar