Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

onsdag den 2. december 2020

Glædelig onsdag - og 2. december!

 Hello!

Emmas julekalender  er i fuld gang.  Jeg har snuppet disse tre billeder  af, hvad hun har fået  i dag. Det første bytte er fra Faunakram:

Så, nøjagtig det samme som i går. Jeg håber ikke, at dette er noget der går igen hele måneden, men det kunne meget vel  være sådan, for der er kun  fisk i denne  julekalender, og alle lågerne er lige store. 

Wild Freedom syntes at Emma skulle have  tre af disse lækre 

frysetørrede okselever snacks. Hun kunne godt lide dem, men jeg må sige: det er ikke den bedste kvalitet. Emma er vant til frysetørrede snacks fra Cosma, og deres er noget bedre. 

Sidste gave i dag var fra den hjemmelavede:

Og det  var bare en bunke godbidder. Jeg havde købt 6 forskellige slags, tror jeg, og jeg har ikke gjort mig ulejlighed for at notere hvad der kom ind hvornår. Så Emma har bare fået nogle godbidder i dag, som hun tilsyneladende var glad for og som hun spiste i ét  hug. Det er ikke altid, hun gør det. Nogle gange kommer hun  tilbage. 

Jeg mangler at overføre et billede af vores hyggelige juletræ, som jeg har taget et billede af her til eftermiddag, men eftersom min jul er tvivlsom lige nu, er jeg ikke  helt sikker på, at jeg ved hvad  der  kommer til at ske. Heldigvis har Katja lige skrevet, at hendes datter vil blive glad, hvis der er MASSER af gavebånd på hendes  gave. Og hvis der er noget, jeg er fan af, er det MASSER af gavebånd. Så jeg regner med, at jeg finder en spændende  måde at sætte på fast på. Jeg tror at jeg har fået en idé. Men  den må I vente med til jeg er færdig. Hvilket nok bliver  senere i dag. Lige  nu skal jeg lave aftensmad, fordi  min man  er en sulten son of a gun. Vi har måske  heller ikke spist så meget i dag, men det kan jeg fortælle om senere, i et andet indlæg. Dette var et julekalender-indlæg.

Glædelig onsdag!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar