Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

tirsdag den 1. december 2020

1. december - Oh yeah!

 HEJ VENNER!

Først og fremmest: Tillykke med fødselsdagen, Katja! Tænk at vi er lige gamle  nu! Det har kun taget os 8 måneder! Hehe. 

Som nummer to: Emma har pakket julekalendere op i dag. Den første var en, hun fik med i sin kattebox:

Jeg ved ikke, hvad det er for nogle fisk, for jeg har aldrig set  dem før(på trods af at jeg er katteejer), men i den første luge lå der 4 af disse: 

Mit gæt er ansjoser eller sardiner. Det er sådan set ligegyldigt, for det er IKKE noget Emma kan lide. 

I den  næste julekalender, som hun har fået af sin mormor, "Wild Freedom", 

var der en lille pose med 3 stykker frysetørrede lammelunge. Det kun hun godt lide, og det var noget, som var ret hurtigt væk. 

Emma spiser normalt ikke lam, så jeg var lidt overrasket. Lam, kanin og kalkun er ikke hendes yndlingsspiser. Denne julekalender er, hvor den øverste udelukkende bestående af fisk, bestående af frysetørrede  godbidder af forskellig variation. 

Den sidste - og bedste (hjemmelavet er altid bedsts) - kom til sidst. Denne julekalender er et samarbejde, som der er sket mellem Emmas farmor, samt René og jeg, den  har  kostet ca. 600 kroner, og i den første pakke var der denne:

Så hele julekalenderen begynder med en julekalender i sig selv, bestående udelukkende af mad. Så  får hun noget forskelligt hver dag fra i  dag og til og med 24. december. Inde i kassen er det fremlagt således: 

Der er her 4 rækker med 20 forskellige slags kattemad, og i låget er der sat 4 forskellige varianter af suppe fast. I dag har Emma spist "Pacific Tuna with Broth" Min vurdering er, at det var noget, hun fandt  lækkert. Jeg baserer dette på, at hun  har spist den stor del relativt  hurtigt. I hver dåse er der 70g, men jeg har valgt at nøjes med at give hende en halv dåse. Hun kan eventuelt få en halv af en de andre  senere, eller resten af denne. Det ser vi på. 

Jeg skal lave mad nu. Hvis du har lyst til at se hvor forkælet  jeg  er, kan  du  tjekke mine julekalender-unboxninger ud på  min makeupblog, som er listet i min liste over godkendte sider. 💚

Hav den rareste aften  nogensinde, og tænkt flere glade tanker end negative. Jeg sidder og lytter til nogle "Catfish"-compilations på YouTube, og Emma, som ligger i en plastickasse med alt hendes  legetøj på gulvet ved siden af mig, snorker så højt så det overdøver de to herrer fra MTV. Sjovt at der intet musik er på MTV længere, ikke? Eller har jeg bare  været uheldig?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar