Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

onsdag den 14. juni 2023

Forslag: skal vi tænke over HVILKE kinesiske firmaer vi vælger at handle med?

 Hej Wordlings!

Ja, så er det på tide at hoppe tilbage til Kina. Denne gang med et noget anderledes budskab. I Kina er der lige nu en stor trend i at sende børn på militære træningslejre. Vi snakker om børn helt ned til 6-7 år, som bliver undervist i håndtering af skydevåben. Og ikke kun det. De modtager træning i hvordan man stikker soldater ihjel med bajonetter. Dette vises ved nogle nærmest mannequin-agtige dukke, lavet af halm, iklædt uniformer fra "fjendens side". Lige nu er det primært Japan og USA. De helt små skolebørn bliver lært had i skolen. De får at vide hvor godt det er at hade (for nu) japanere og amerikanere. De bliver opildnet til at deres største ønske er at slå disse personer ihjel. En lille kinesisk dreng siger med et stort smil "en gang følte jeg så meget had at jeg fik næseblod". Han er godt i gang med at blive programmeret til at tro, at dette er en god ting. Mange af de kommunistiske sange, der opstod under Mao Zedongs regime, bliver nu sunget igen - af børn på under 10 år. 

Det er ikke bare normalt, men faktisk velanset, at sende sit barn på disse træningslejre. Og her træner børnene som rigtige soldater. De kravler rundt i mudder med en kniv i munden og et skydevåben i hånden. De lærer også at affyre deres rifler. Men det at adskille pistoler og andre skydevåben og hurtigt samle dem igen, er noget, der er på skoleskemaet. Der bliver opført teater om hvor meget kineserne hader japanerne og amerikanerne. 

Disse små børn bliver samtidig lært at de er overlegne når det kommer til udvikling. At deres "kinesiske race" er klogere, bedre, mere udholdeligt end andre folk på jorden. 

Kinas ansigt udadtil er ikke dette. De viser ikke dette, og det er ikke meningen at folk skal vide noget om det, uden for Kinas grænser. Hvorfor de gør dette, er noget, der snakkes lidt om i krogene. Det kan formodes at de gearer op til at overtage Taiwan, eller i hvert fald gøre et forsøg. De kan også have planer om at slå til andre steder - f.eks. Europa. 

Det gik godt for Kina, de var et venligt, og et åbent land, indtil Xi Jinping tog over. Han har ført Kina tilbage til diktatur, under det, der bliver kaldt Kinas Kommunistiske Parti. Jinping sidder godt på sin trone, mens Kinas folk lider. Og nu er han i gang med at opdrage en hær. 

Er der noget man kan gøre? Nej, ikke sådan direkte. Men jeg har fundet ro i, at alle firmaer, der bliver støttet af CCP (det, som jeg beskrev som KKP før, men du vil nok oftere høre det omtalt på engelsk, derfor CCP), ikke er nogen, jeg køber ting fra igen. Jeg har naturligvis nogle ting, som er lavet i Kina, som har backup af deres kommunistparti. Men da jeg købte min mobiltelefon, en Huawei Pro Mate 20 (ja, den var lige blevet lanceret, så jeg har haft den et stykke tid) vidste jeg slet ikke noget om alt dette. Så jeg prøver så vidt muligt at efterforske tingene online inden jeg køber fra et firma der har base i Kina. 

Min kilde til denne video kommer fra laowhy86. Det er en supergod video, med en masse gode billeder fra træningslejrene. Jeg smider den ind her, og jeg opfordrer folk til at se den.

"KILL AMERICANS" - China's New Education Campaign in School

Der er intet problem i, som jeg ser det, at elske sit land og være patriotisk. Men dette niveau af noget jeg faktisk vil kalde usundt. Usundt for børn at få ind, og usundt for teenagere at vokse op med. Endda usundt for de voksne, der underviser i det. Det er sygt, og det bør blive stoppet. Min teori er, at Rusland på et tidspunkt falder. Hvis vi er heldige. Men som jeg ser det, er der tre andre kandidater, der meget hurtigt kan tage Putins plads. Nordkorea, Iran - og Kina. Og hvis Putin og Jinping slår sig sammen, hvilket nok er realistisk nok, går der nok ikke synderligt længe før det hele ramler. Vi bør ikke sove på det her. Nogen bør slå ned. Men hvem? Der er ingen grund til at starte en krig inden der er en - men igen: den 24. februar 2022 var uventet for mig. Jeg vidste at der lå noget og ulmede, og at Rusland havde mange tropper langs den ukrainske grænse - men da det ramlede den 24. februar sidste år - der kom det alligevel bag på mig. 

Hvis noget af alt dette har givet mening, er jeg glad. Så har jeg opnået en spændende ting i dag! Hav en dejlig onsdag nat, og ikke mindst en dejlig torsdag!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar