Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

torsdag den 15. juni 2023

Upopulære meninger

 Hej Wordlings!

Dette er upopulære meninger. De er mine, og jeg står ved dem. "Dive on in!"

Justin Bieber besøgte som forholdsvis ung Anne Franks Museum. I gæstebogen skrev han "Truly inspiring to be able to come here. Anne was a great girl. Hopefully, she would have been a belieber." Han fik så meget had over den lille tekst. Men er det virkelig det værd? Så slemt er det altså heller ikke. Det ligger i den lette ende af, hvad han har lavet, og det er ikke engang noget han gjorde for at være aggressiv. Han prøvede at være flink, og som en ung teenager, synes jeg ikke at det var slemt. 

Kate, kronprinsesse af Wales, lægger ofte makeup selv, har jeg fundet ud af. Og det er ikke fordi jeg vil sende had efter folk, der ikke kan lægge makeup, men Kate kan ikke lægge makeup. Og William burde indse, at hans hår aldrig kommer igen, og klippe resten af. Det hår, han har nu, er borderline hentehår. Ikke et godt look. 

Meghan Markle er måske ikke den klogeste, smukkeste eller mest talentfulde person i verden. Men hun fortjener ikke alt det had, der bliver sendt i hendes retning over ting, som er ligegyldige.

Will Smith er en seriøs weirdo. Og ja, en skizofren sagde det. Og hans søn, Jaden, er en af de mest talentløse personer i Hollywood. Familien Smith har alt for meget magt og indflydelse i forhold til hvem de er. Og hvem opdrager sine børn som vokse? Jaden og Willow er blevet opdraget som voksne, og det er sært. 

Og det er sært at Madonna har taget den vej, hun har. Et side-by-side billede af Madonna og Rosanne Barr blev sendt til mig, og Rosanne ser bedre ud end Madonna. Men Madonna kan stadig lave musik.

Når jeg ser tv-serier eller film, hvor der er en sædefødsel, bliver børnene altid født med fødderne først. Er det virkelig sådan? For da jeg blev født (ved sædefødsel) kom numsen først, så et ben, og så et andet ben. Hovedet kom ud til sidst - hvilket var årsagen til at jeg ikke umiddelbart trak vejret.

The RuPaul Dragrace er overvurderet og virkelig kedeligt at se på. For meget drama og for meget af alt, hvad der er i det show.

HATING ON SHANE DAWSON IS GETTING OLD. LIKE, REAL OLD.

Jeg er en lille smule nervøs når jeg befinder mig i en gruppe muslimer. Men muslimer er ikke dårlige mennesker "by default", de er ligesom alle os andre. De er meget spirituelle, men hvis det havde været en kristen religion, ville man ikke se så hårdt på det. Der er forskel på muslimer og islamister. 

Hvis det nu viste sig, at det var korrekt at satan og gud var virkelig, når du sådan tænker over det. Hvem er så "den onde"?

Mariah Carey er fin, men jeg havde aldrig gættet at hun var biracial. Selv efter jeg fik det at vide, kan jeg ikke se det.

Angelina Jolie er ikke en  dårlig person. Hun har gjort meget godt, og jeg er træt af at folk træder  på hende på den måde, de gør, fordi hun søger retfærdighed.

Jennifer Lopez lyver. Hun lyver om sin musik, men hendes "glød" kommer fra "olivenolie", og hendes hudplejeserie bygger på olivenolie. Det er for dumt, og hvis det er rigtigt, er hun WAY off.

Jeg har aldrig rørt ved en slange, og jeg kommer sikkert aldrig til det. Men jeg tror fuldt og fast på, at de er de mest smukke  reptiler. Like, ever. Ikke alle, men an masse af det!

Jeg var mod at VM i fodbold skulle afholdes i Qatar pga deres politik omkring homoseksuelle. Men Sheikha Moza bint Nasser har seriøs sands for stil. De outfits hun stiller op i... Wauw.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar