Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

torsdag den 22. februar 2024

Married Life For Mere Mortals #02

 Mit emne i dag var egentlig den indgroede humor, man udvikler efter at have gået sammen hver dag, hele dagen i noget der ligner 17 år. Men det skipper jeg lige over for denne gang. Jeg har lyst til at skrive om andre ting i dag. 

Jeg skulle have været hos lægen i dag, sammen med René, og have udskrevet medicin, sat orden i det lort osv. Men jeg havde det ikke så godt. René måtte køre afsted uden mig. Eller det troede vi. Da han kom ned til bilen, ville den ikke starte. Det kan være at batteriet er dødt. Men det finder vi ud af. Han gik derefter ned til lægen, og kom en lille halv time for sent. Han havde ringet og givet dem besked. Da han skulle hjem, gik han på apoteket for at hente medicinen, som vi skulle have, for at finde ud af, at den ikke var blevet lagt op på serveren. Så han gik hjem igen. Men han var lige forbi 7-eleven for at hente en pakke. De vælter ind her. Der var den pakke på 7-eleven i dag, og i morgen kommer der 2 mere fra samme firma, men de bliver sendt med PostNord, så de kommer hjem til mig. Det er alle kattebokse. Men ikke fra Katteboxen, da jeg lige holder en pause fra dem, for at undersøge et andet firma. Så nu prøver Bella en abonnementskasse fra Felinebox. Den er dyrere. Men er den det værd? Nu må vi se. Jeg glæder mig til at finde ud af det! 

Jeg glæder mig også til den 1. marts, da jeg så kan købe de ting, jeg planer om at købe til René, uden at han ved noget om det. Det bliver sjovt at se hans reaktion. Hehe.  Han tror at jeg har glemt det, at jeg ikke tænker over det, men det gør jeg.

Han har været utrolig sød og venlig overfor mig i dag, hvilket gør at jeg, som en naturlig reaktion, ønsker at være det samme overfor ham. Jeg kan godt lide at han føler sig godt tilpas, og især hvis der ikke skal mere til end smil og en sød kommentar. Han er ikke en nem mand at bo sammen med, men han minder også en del om sin far. Man siger jo også, at kvinder gifter sig med deres fædre og at mænd gifter sig med deres mødre. René og min far er ikke ens på ret mange punkter, men der er nogle, hvor det er tydeligt at de har tænkt samme tanke. Når det kommer til mig og min svigermor - vi er helt sikkert meget ens. Jeg har intet problem med det, jeg elsker min svigermor. Men det er sket mere end én gang (mange flere) at René har kaldt mig for "mor". Jeg har aldrig kaldt ham for far. Det gælder selvfølgelig ikke når vi snakker til vores kat. For en sætning som "Har mor ikke givet dig mad endnu?" eller "Giv far pinden" (hun har sådan en "cat charmer", som hun slæber med overalt, koster 70 kroner hos Zooplus og kan holde op til 8 kilograms  modstand)

Jeps, det er hende selv der har lagt den sådan. 

Men den dag, jeg har haft i dag, og især her i eftermiddag, hvor René og jeg har siddet og snakket ind over ting vi så på YouTube, om barndoms-historier, vi kunne huske - den slags synes jeg er virkelig hyggelige. Jeg er glad for den dag, jeg har haft i dag. 

Jeg ved, at der ikke var et decideret emne at snakke om i dag, og at jeg teknisk set havde skrevet et manuskript ud. Men jeg ved, hvad jeg kan gøre. Jeg tager nogle billeder af det og lægger ind. Hvis du klikker på et af billederne, vil det blive vist i større format, og så kan du måske læse, hvad jeg har skrevet. Jeg garanterer dog ikke noget, for det er min egen håndskrift. Plus at det er skrevet med blyant.

Men her er alle 3 sider:


Tak fordi du læste med. Hvis du vil læse videre i sagaen om Married Life For Mere Mortals, er episode 03 oppe fredag d. 8. marts. Hav en rar aften!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar