Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

torsdag den 1. februar 2024

Bobbie Brown & Caroline Ryder: "Dirty Rocker Boys"

Okay, februar 2024 bringer os til Bobbie Brown. Hun har, sammen med cowriter Caroline Ryder, skrevet sin selvbiografi, "Dirty Rocker Boys", som udkom i 2014.

Bogen er oplæst af Bobbie selv. Det plejer at give  pluspoint, fordi det giver karakteren det der "oomph!" der ellers ikke er der. Men i denne bog er der heller ikke, selvom bogen handler om hende, så det ser vi bort fra. 

Jeg vidste hvem hun var fra tidligere sete programmer på tv, men til folk der ikke ved hvem Bobbie Brown er, så er hun denne sexede chick fra Warrants "Cherry Pie" video. Jeg sætter et link ind her så du kan se videoen, hvis du får lyst. Denne video startede hendes karriere, men hun var kendt for sit gode udseende før hun var med i "Cherry Pie". Hun voksede op som alle andre teenagepiger, forelsket i en kendt rockstjerne. For hende, var det Tommy Lee fra Mötley Crüe. Hun elskede Tommy, og det eneste hun ønskede af livet, var bare at blive gift med Tommy Lee. 

Det lykkedes hende at opnå at få et forhold til Tommy Lee, men i løbet af en 4 dage lang weekend, var han væk og var blevet gift med Pamela Anderson. Bobbie var gift med Jani Lane, som var frontmand i Warrant, og var ikke altid rart. Det endte også med skilsmisse, efter han havde voldtaget hende. 

Hende og Dave Navarro blev rigtig gode venner på et tidspunkt, og det nød de begge to. Men en aften overskred de grænsen, og de skulle de ikke have gjort. 

Bobbie Brown var plaget af afhængighed af stoffer og alkohol, og hun fandt sig  ofte sovende hos venner fordi hun var blevet smidt ud af lejligheder. Det blev væsentlig vanskeligere, når hun havde sin datter med sig. Datteren boede meget af tiden hos Bobbies mor. 

Jeg føler, som jeg nævnte i starten, at enhver kunne have læst denne bog op, uden at det ville have gjort en forskel. Men jeg har set en serie fra VH1, der var blevet lagt op på YouTube (det er godt nok længe siden, The Ex-Wives Of Rock, der er ca. 4 sæsoner), og jeg ved, at Bobbie lagde meget i den bog. 

Men jeg har valgt denne bog fremfor "The Woman In Me" af Britney Spears, fordi alle har talt om den bog, og "A Memoir" af Paris Hilton, fordi hendes historie også er ret kendt. Disse to bøger er begge 10/10 RAP's. Jeg bedømmer "Dirty Rocker Boys" til at være en 9/10 RAP.

Hele "The Ex-Wives Of Rock" serien kan findes her: The Complete Series, men der mangler nogle afsnit, og dem, der er på listen er IKKE i rækkefølge, men det må du selvom, hvis det er noget du ønsker at involvere dig i. Jeg synes at det er en spændende serie. Jeg vil se den igen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar