Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

onsdag den 6. marts 2024

Denne serie hedder vist origialt ikke noget med "Avatar"

 Yes! Vi har set Fubar i for lang tid. Den har været god, men... Well, den var faktisk rigtig god, bortset fra, at jeg fandt det svært at håndtere (jeg ved ikke hvorfor) at de havde valgt at Arnold skulle være en karakter fra Østrig, og så gav ham navnet "Luke". Det passer bare ikke ind i min verden. Hvem fanden i Østrig hedder Luke? Lukas, måske, eller noget derhen af. Men ikke "Luke", det er så udpræget engelsk, og han er fra Østrig. Nope. Men så fandt vi denne serie.

"Avatar - Den sidste luftbetvinger". Lige nu er der kun 1 sæson med 8 afsnit, og hvert afsnit varer ca. 1 time. Og en af de ting, jeg sådan lidt finder svært at håndtere er, at den tydeligt har et vist "geografisk område" den foregår i, men at der stort set ikke er nogle asiater med. I hvert fald ikke i forhold til dem der ikke er asiater. Der er flest asiater i The Firenation. Men i de andre lande - not så much. Ofte er det skuespillere af etnisk herkomst, så de har amerikanske/asiatiske rødder. Men serien er FANTASTISK. Den er lavet til børn. Men det skulle man ikke tro. Den fungerer fuldt ud for mig, jeg synes at det er noget af det bedste, jeg har set længe, og hvis du har Netflix, så se den. Jeg vil sige: hvis de ikke laver en sæson 2, er det yderst  kriminelt. Den stoppede på et meget kritisk tidspunkt. Men jeg ELSKER den. Det kom bag på mig. Lige som "Warrior Nun". Den bør I også tjekke ud. 

Jeg bør lave en ny opdatering til Netflix shows. Hav en smuk uge!

Hov! Jeg har lige noget, jeg skal have rettet: ham gutten med det terrarium jeg kaldte Vivarium - det hedder det ikke, det hedder Pantdora (ja, med "t" - for "ant", går jeg ud fra, eftersom hans kanal startede med myrer og de stadig er en stor del af den). 2 dyr stak af, da dørene stod åbne ved min sidste rapportering. Den ene var en frø, Kermit, og den anden var den fuldvoksne huntsman edderkop, Lady Death Strike. Men han fandt begge dyr igen. Kermit sad på glasset til Pantdora og ville gerne hjem til sine venner, og Lady Death Strike fandt han midt på sit stuegulv. Men da han satte hende ind i Pantdora, gik der ikke lang tid før hun fik en ægpose som var ret stor. Han sagde tidligere at han var vant til at huntsmen edderkopper vandrede ind i hans hus, og jeg sidder virkelig og tænker "er det den rigtige edderkop, han har fanget?" Men han er tilfreds, så... Det lader ikke til, at andre dyr slap  ud. Og overvågningsvideo viser, han det var hans hund der åbnede dørene. De holdtes fast med en magnet. Men den var blevet lidt sløv med tiden, så da hunden hoppede op for at kigge ind, trykkede den på dørene, der derfor åbnede. Så nu er der en lås på. Just in case.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar