Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

torsdag den 14. marts 2024

Jeg slog min far ihjel

 Jeg vågnede fra en ret voldsom drøm tidligere. Kunne ikke falde i søvn igen. Jeg drømte at min mor havde taget et job som støtteperson for børn i et krigshærget land. Jeg valgte at tage ned til hende, og tilbringe nogle måneder sammen med hende. Vi tog hjem sammen, og jeg stod op så jeg kunne tage min eksamen fra 10. klasse. Min far syntes at det var fedt at vi endelig var kommet hjem. Min mor og jeg overvejede at tage afsted igen. En morgen vågnede jeg til lyden af min far, som tæskede min mor. Jeg slog ham ihjel. Og så tog vi afsted til det land, vi havde snakket om at tage afsted til... I know, right? Ret voldsom drøm. Så nu har jeg da brugt lidt tid på at lægge makeup, og klokken er stadig kun 4 om morgenen. Chancen for, at jeg går i seng igen er ret høj. Men jeg skal sådan set op ved 7-tiden, så enten skal jeg i seng NU, ellers skal jeg i seng senere i eftermiddag. Jeg tror jeg går i seng nu. Jeg vil bare gerne lige høre denne sang

med Ten Second Songs. Det er "Black No. 1", "in the style of The Silent Knife". Jeg er helt vild med den. Også "Dark Horse" af Katy Perry, som er er lavet "in the style of Type O Negative". Faktisk også "Heathens" af Twenty One Pilots (in the style of Type O Negative). 

Haha! Op klokken 7. Jeg stod op klokken 12, efter René havde forsøgt at vække mig flere gange. Jeg overvejer at notere hvor meget jeg sover. For selvom jeg tror at jeg sover en helvedes masse, så tror jeg faktisk ikke, at det er så slemt. Det er bare den forkerte tid på døgnet. 

Men jeg fik alle de ting, jeg havde bestilt til Astrids fødselsdag, de kom i dag, ca. 45 minutter efter jeg stod op. Det bliver så superfedt. Jeg ville gerne have lavet en rød løber, men jeg er bange for, at Bella æder den, fordi hun æder alting. 

Og så... flere dage senere, og jeg nåede aldrig at blive færdig med mit indlæg. Det var lidt som om det bare blev ... glemt. Men fordi det er den 15. i morgen, og jeg skal uploade min marts-haul, er jeg nødt til bare at få smækket dette indlæg ud. Det er sådan set ikke fordi jeg behøver at gøre det, men nu har jeg skrevet dette, og hvorfor bare slette det?

Hav en god torsdag aften!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar