Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

søndag den 17. marts 2024

Det er en utilgivelig fejl og Avil er udødelig

Okay. Jeg er nødt til at få dette ud af mit system. Jeg så en video på YouTube i går, som hed "Explaining Courtney Love Lore", uploadet af Rae. Hun sagde på et tidspunkt dette: 

"She is seen with like, uhm, Pamela Anderson and Avril Lavigne, which is one of my favorite photos of all time." 

Okay, hun siger dette. Og viser denne collage med billeder af Courtney og Winona Ryder, Courtney og Drew Barrymore, Courtney og Paris Hilton, Courtney, Avril Lavigne og... Pamela Andeson?

Det, jeg har skrevet på billedet, er "Rae", og lige over pilen mod højre, står der "One of Rae's favorite photos of all time". Jeg er ret sikker på, at Pamela Anderson ikke er med på nogle af disse billeder. Og jeg er villig til at vædde en milliard kroner på, at Anna Nicole Smith er. Også selvom jeg ikke har en milliard kroner, og ikke engang tæt på en million. Jeg har faktisk ikke engang 100 kroner, fordi jeg har brugt alle mine penge. Men det billede er ikke af Pamela, Courtney og Avril, og hvis det "bare" var en fortalelse, så okay, men lige præcis i denne sag... Anna Nicole havde et ret tragisk liv, hvilket Pamela ikke har, selvom hun har haft et ret tumult liv. Men hun er ikke død, hun lever stadig og er glad og tilfreds med sin tilværelse. Anna Nicole er død. Avril er lidt af en særling. Da hun kom frem tilbage i 1999, var hun meget "tomboys-ish", hvor hun her de senere år er blevet mere feminin. Men se disse to billeder. Jeg har fundet to, der allerede var sat sammen, og dette var de mest tydelige, jeg kunne finde. Så de er lidt grynede, og det er jeg ked af.
Så, jeg ved ikke, om hun har fået lavet noget. Men i betragning af, at der er gået 17 år, er der stort set intet at se. Okay, man kan ikke se, at der er 17 år imellem disse billeder, what so ever. Måske er hun en af "dem". "Dem" being Nicolas Cage, Keanu Reeves og hvem der ellers er mistænkt for at have levet i flere hundrede år, fordi der eksisterer billeder fra 1800-tallet af mænd, som har virkelig mange træk tilfælles med mænd som f.eks. Cage og Reeves. 

Okay. Det er min rant for i dag. Det er søndag, ugens sidste dag, og jeg er træt. Virkelig træt. Men jeg skal ikke lave aftensmad i dag, for det har jeg allerede gjort! Yeah! Til gengæld kunne jeg godt bruge en lur, selvom jeg lige er vågnet fra en. Jeg er virkelig træt. Og René er syg. Jeg tror at han er forkølet eller har halsbetændelse. Hvis han smitter mig, så jeg ikke kan holde Astrids fødselsdag på lørdag, så kommer han over knæet. 

Håber at resten af din uge (dvs. søndag aften) bliver rigtig hyggelig. Tak fordi du læste med!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar