Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

onsdag den 16. december 2009

Caspers fødselsdag

Efter jeg havde sagt ja tak til Caspers fødselsdagsinvitation, fandt jeg ud af, at hele 3 mennesker, jeg aldrig har mødt før, skulle komme. Jeg pressede mig selv til at tage med. Det gik faktisk godt. De var søde nok, og det er meget rart, når man hader det dér med mange mennesker, og især dem, man ikke kender på forhånd.

Men det var en hyggelig aften, Casper blev meget glad for den gave, vi havde købt, en sweatshirt af en art, som han var meget begejstret for. Det er jo altid rart, når ens gave er et hit. Jeg har faktisk gættet mig 100% til, hvad det skulle være. Manden ville give ham penge, men jeg insisterede på at Casper skulle have en gave. Derfor var vi ude at shoppe i dag, da vi alligevel var i Køge. Vi havde jo været hos kBJ.

Det var rart at være til fødselsdag, selvom jeg har spist waaaaay too much cake. Men det går. Jeg må slappe lidt af med maden i morgen, så, for jeg har da taget mindst 1½ kg på efter al den kageædning i dag... Hehe...

Vi skal derop igen på søndag.

Det gik godt hos KBJ, vi fik udfyldt de papirer, der skulle udfyldes osv. - så jeg regner med at han sender mig en kopi mellem jul/nytår ellers først i januar,så jeg kan se, hvad han skriver til min sagsbehandler i Jobcenter Køge (ang. min sag om forhøjet pension). Det lovede han i hvert fald, at han ville gøre.

Jeg har fandeme sgu stået og føntørret mit hår i 30 minutter,og det blev ikke engang tørt... Irriterende med for tykt hår, ligeså vel som irriterende med for tyndt hår. Men pyt med det. Det er på tide at komme i seng. Skal op "allerede" klokken 9:30-10 i morgen, medmindre pakkeposten kommer før, for så skal jeg op dér. Der er blevet bestilt vandpibetobak hos roolig. Det er i øvrigt en fantastisk hjemmeside.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar