Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

lørdag den 26. december 2009

Julefrokosten

Skal til julefrokost om lidt, jeg glæder mig. Det er hos mine forældre. Godt nok bliver vi kun 4, men det bliver hyggeligt alligevel. Jeg har ikke set min farmor siden det famøse skænderi 1. september, så det bliver ret hyggeligt at se hende igen.

Derudover har jeg været så uheldig at få et sengetæppe, der ikke helt havde de mål, der stod på emballagen, og derfor skal det byttes. Det er irriterende. Men der er jo ikke noget at gøre ved det, det er alt, alt for småt, og det skal byttes. Det kan jo heller ikke være rigtigt at de tager flere penge for det fordi det er dobbelt, og så er det kun til en enkeltmandsseng...! Det går bare ikke for mig. Derfor skal det byttes, og det har JYSK bare at gøre.

Jeg har haft en god jul, hygge, men jeg måtte tage hjem ret tidligt pga hovedpine. Der var simpelthen så meget larm, at jeg ikke kunne klare mere. Jeg havde ingen anelse om, hvor slemt det ville være, jeg må have glemt det fra sidste år... Men det var nu hyggeligt alligevel.

Jeg sidder lige nu og e-mailer med min veninde, som er på arbejde. Jeg elsker at e-maile med hende, det er sgu så hyggeligt. Men i dag har jeg ikke det store at sige, så det er vel egentlig okay at jeg skal til julefrokost.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar