Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

søndag den 13. december 2009

Smuk og dejlig - men uheldigt tøj

Det er ikke fordi jeg er specielt begavet inden for psykiatri, men det er fandeme for dumt at opfordre en skizofren til at stoppe med at tage medicin fordi "det er din egen krop", "Du skal ikke lade lægerne bestemme over dig"... What the f***?!

Jeg er temmelig oprørt lige nu, for jeg er meget vred over at nogen kan finde på at skrive det til en 22-årig skizofren kvinde. Jeg er så vred, jeg fandt ud af det i går, og jeg havde rigtig svært ved at falde i søvn. Det er sgu for dumt at skrive den slags. Jeg skulle aldrig have læst det blogindlæg inden jeg skulle sove, men det var skrevet af en veninde til mig, og jeg ville læse, hvad hun mon havde skrevet, selvom jeg godt ved, hvad hun har gang i for tiden. Men at folk kan være så dumme og ignorante kommer sgu bag på mig.

Ellers har jeg lige smukkeseret mig så jeg er klar til at blive hentet, for manden og jeg ska jo være gæster hos et par venner. Glæder mig ikke synderligt meget, og så alligevel lidt... Sært. Tror at det nok skal blive hyggeligt, selvom vi bliver for mange til min smag. Jeg ved, at Kims stedmor kommer, og hun er typen, der bare kysser en på kinderne konstant, af og til lige på trutteren, og der er bare godt med savl og det hele... Det er bare så ulækkert, og jeg kan ikke helt kapere det. Meeen... Hun skal også være der, og hendes mand døde her for 3 uger siden. Jeg synes at det er OK at hun er med. Hun skal ikke sidde alene derhjemme. Så må jeg bare tørre savlet af, når hun ikke kigger.

Men jeg synes faktisk, at jeg er blevet ganske lækker... Det kan jo godt ske engang imellem, at man får ramt helt rigtigt med både hår og makeup. Men hvor ville jeg ønske at jeg havde noget andet tøj at tage på. De har en muglugt deroppe, der sætter sig i tøjet, så jeg er nødt til at have tøj på, der ikke tager permanent skade af lugten (det er der altså noget af mit tøj, der har). Derfor har jeg faktisk en ret elendig bluse på. Bukserne er bare almindelige jeans, men blusen... Nej. Nå, det er der ikke noget at gøre ved.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar