Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

torsdag den 10. december 2009

En eftermiddag i myldretiden

Jeg har haft en rigtig svær dag. For det første har jeg ikke sovet i nat overhovedet og er rimelig overtræt. Derudover har jeg måtte tage bussen hjem i myldretiden - og eftersom jeg lider af socialfobi, var det meget angstfremkaldende. Men jeg klarede det - jeg kom hjem, helskindet, og jeg er klar til at ordne de sidste af dagens gøremål, før jeg til sidst går i seng og forhåbentligt sover til i morgen.

Jeg aflyste min tid hos lægen i dag, som jeg oprindeligt lavede for at snakke med ham om overspisning. Men jeg fortrød i morges. Eller; jeg fortrød i nat. Jeg er ikke klar til at få stillet den diagnose, jeg ved godt, at jeg er fed og sådan noget, men at få et label på, "overspiser", gør det ikke bedre.

Jeg er i øjeblikket på en herlig cocktail af forskellig medicin af psykofarmaka og epilepsimedicin. Jeg får 20mg Abilify og 2mg Risperdal mod skizofreni. Det er jeg godt tilfreds med, mest fordi jeg ganske enkelt er begyndt at få det godt igen, efter næsten 2 års konstant psykose. Sidste gang, jeg var psykotisk, var den 18. oktober - så om 8 dage har jeg simpelthen 2-måneders dag! I starten talte jeg dage. Så talte jeg uger. Nu kan jeg tælle måneder imellem mine psykoser. Det lader til, at Abilify og Risperdal fungerer godt for mig.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar