Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

mandag den 14. december 2009

Fødselsdag i morgen

Jeg skal til fødselsdag i morgen. Casper bliver 19 år. Det er længe siden jeg selv har været 19 år, men jeg tror alligevel at jeg har en rigtig god idé om, han ønsker sig, selvom jeg ikke har en ønskeseddel.

Han er meget begejstret for et specielt tøjmærke, som jeg ingen idé om har, hvad hedder. Men jeg ved hvordan logoet ser ud, og jeg har set et sted i Køge, hvor de i hvert fald forhandler den slags tøj, jeg altid ser ham i. Så jeg tror, at en T-shirt med det logo eller en bestemt stil, han normalt går i, vil være et hit. Jeg tror ikke, at bløde pakker er en nitte for Casper. Jeg tror at han vil blive glad for en rigtig lækker bluse.

Jeg fik invitationen i går, og jeg tænker lidt, at det er ufattelig dårlig tid man har til at få købt gave og hvad der nu skal tages hensyn til. Jeg kan godt lide forberedelsestid. Men 2 dage før er bedre end samme dag - også selvom man får invitationen søndag aften og fødselsdagen er tirsdag aften. Det giver mig hele 2 dages indkøbstid. Men jeg har kun i morgen, da jeg alligevel skal til Køge. Jeg skal til konsultation hos KBJ, min psykiater.

Fantastisk psykiater, by the way. Hvis man bor i Køge-området og skal starte hos en privatpraktiserende psykiater, skal man vælge Kristian Busk-Johansen i Vestergade i Køge. Han er simpelthen den bedste psykiater af dem, jeg har haft indtil videre.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar