Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

mandag den 1. marts 2010

"Satanic Bible"

I går bestilte jeg "Satanic Bible". Den har jeg bare ønsket mig i 15 år, men alle de år, jeg har ledt efter den, har den været udsolgt. Nu fandt jeg den endelig, "Satans Bibel" - og igen: udsolgt fra forlaget. Normalprisen er 298 kroner. Men da jeg søgte på engelske bøger, kom den frem til 65 kroner. Totalt hit, altså. Derfor har jeg bestilt den på engelsk, for jeg er god til engelsk og kan sagtens læse den slags. Og kan jeg ikke, jamen, så har jeg allerede en dansk oversættelse på computeren, som jeg har læst 2-3 gange. Jeg bliver aldrig træt af den, selvom jeg ikke er satanist. Den er simpelthen så velskrevet.

Der er 3-7 dages leveringstid på, så nu venter jeg sgu bare. Superskønt at der ikke er længere ventetid; på nogle af de andre bøger stod der "ukendt leveringstid" - det er fandeme nederen. Men nu har jeg fundet denne dejlige bog, som jeg glæder mig til at læse på originalsproget.

3 kommentarer:

  1. I'm amazed, I must say. Rarely do I encounter a blog that's both equally educative and amusing, and let me tell
    you, you have hit the nail on the head. The problem is an issue that too
    few folks are speaking intelligently about. Now i'm very happy I stumbled across this in my hunt for something relating to this.

    my blog post ... apply for cleaning jobs

    SvarSlet
  2. Hey there! Do you use Twitter? I'd like to follow you if that would be ok. I'm absolutely enjoying your blog and look forward to new posts.



    Here is my web site healthy hair

    SvarSlet
  3. Terrific work! This is the kind of info that are meant to be shared across the net.
    Disgrace on the search engines for now not positioning this put up upper!
    Come on over and consult with my website . Thanks =)
    computer help

    My page erp accounting software

    SvarSlet