Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

søndag den 28. februar 2010

Kun jeg stiller krav til mig

Trist. Jeg holdt ikke længe. Men skal man det? Er der nogen, der siger, at man skal være på besøg hos andre meget længe? Jeg blev hentet omkring klokken 15:45 og tog hjem omkring 20:30. De virkede nærmest som om det var tarveligt af mig, at jeg ville hjem.

Men jeg kunne ikke rumme mere... Mit hoved var fyldt op. Kim & Majbrit er dejlige mennesker, og jeg har intet imod at besøge dem, men jeg synes at vi var der for længe. Jeg var også ked af, at jeg selv måtte sige, at jeg gerne ville hjem. Lidt skuffet over at René ikke sagde noget. Men okay, jeg sad med ryggen til ham, han havde ingen mulighed for at se, hvordan jeg så ud i ansigtet, han kunne ikke aflæse mit kropssprog eller noget. Så han er undskyldt.

Sidder og lytter til Selvmord... Jeg ved ikke, hvad jeg skal sige... Der er så mange ting, jeg burde sige, men hvordan og hvornår? Og hvorfor? Hvorfor føler jeg, at jeg bliver nødt til at sige noget? Det er jo helt tosset.

Hvem er det, der stiller krav til mig, ud over mig selv? Ingen, tror jeg. Jeg kender ikke til andre, der stiller krav til mig. Jeg lever et luksusliv. Hvad fanden har jeg at brokke mig over? Det er sygeligt at jeg sidder her og hænger... Totalt dumt. Jeg forstår ikke mig selv. Det gør jeg ikke.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar