Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

søndag den 8. januar 2012

Jeg har ingen titel

Hvorfor kommer den bekræftelse ikke?! Jeg vil vide, om jeg har fået en tid hos sygeplejersken hos min læge den 11/1 klokken 9:45, som jeg har bestilt! Hvis jeg ikke har fået den, er det jo komplet ligegyldigt. Så sletter jeg Renés tid den 11/1 klokken 9:30 - for så skal vi ikke til lægen den dag, så nøjes vi med blodprøverne.

Jeg skal afsted til en fodterapeut lige så snart jeg kan få en tid. Jeg har betændelse i den ene storetå, det er faktisk megairriterende. Det gør ondt at have sko på. Jeg har gået med det længe. Det er også for dumt. Men jeg ringer til min læge og får en henvisning i morgen tidlig, og så ringer jeg til en fodklinik, der ligger lige ovre på den anden side af gaden. Det er utroligt så mange ting, der ligger lige ovre på den anden side af gaden. Gynækologen gjorde jo også. Det er rart. Nå, men jeg håber at jeg kan få en hurtig tid. Så må jeg sgu få den tå renset. Og få noget penicillin eller noget. Jeg ved ikke, om de er autoriserede til at udskrive penicillin.

Jeg har lige vasket op. Jeg sidder her i stilhed, kun med Renés tv-lyd kørende lavt i baggrunden. Mit hoved dunker, især i højre side. Det føles som om der er overtryk, men det kan der jo ikke være. Sikke noget sur røv. Heldigvis er det snart tid til at gå i seng, så kan jeg også få sovet ud. Haha. Jeg har sovet hele dagen. Hele freaking dagen. Jeg ved godt, at for meget søvn avler træthed, men det var også lidt for hyggens skyld. Jeg elsker at ligge under dynen og bare putte.

Hamid skrev til mig tidligere på ugen, at han var helt vild med sin Nintendo Wii, som han netop har købt, og at spillene var vildt sjove, han havde købt 9 spil og havde det vildt sjovt. Så skriver han til mig i fredags, at hans familie skulle komme dagen efter (i går) og at de skulle indvie Nintendo Wii'en sammen. Så kommer det frem, at det superfede monstrum, han har købt samt alle spillene er tjekket på Youtube - hehe. Han er dejlig, men hold kæft hvor er han mærkelig! Men det er man vel, når man er skizofren. Jeg er sikkert også vildt mærkelig. Jeg ved det bare ikke selv.

Jeg håber, at jeg kan bestille Renés medicin i morgen tidlig. Ellers skal han selv have røven ud af sengen og gøre det. Det er jo Metadon, og jeg tror ikke, at vores læge er vild efter at udskrive det til andre end René. Jeg skal i hvert fald have Renés sygesikringskort samt en fuldmagt med, plus mit eget sygesikringskort, hvis jeg skal hente det på apoteket. De tager store forbehold, og det er jo sådan set godt, selvom det er lidt irriterende at skulle ordne alt det. Men det er det værd, synes jeg. Jeg har en liste med det, han skal have, men det er ikke sikkert at han får lov at købe det hele her i starten af måneden, som vi helst gerne vil. Så må vi lægge penge til side, så vi kan købe det senere på måneden.

Jeg tror seriøst at jeg er ved at dø. Mit hoved dunker som om der er vand, der presser hjernen sammen. Jeg kan ikke tåle hverken lys eller lyd. Men jeg lider ikke af migræne, så det er almindelig hovedpine, som bliver min død. Ej, okay, drama. Men det gør fandeme ondt, og der går ikke længe før jeg går i seng. Jeps, der kom det første tegn på et epileptisk anfald. Jeg er smuttet

Ingen kommentarer:

Send en kommentar