Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

lørdag den 7. januar 2012

Shake me with your tambourine!

You got me love shot, honey, right in the head
Love shot, honey, I'm a living dead!

Jeg er bare helt vild med min mand i dag, han er simpelthen så sød og dejlig, og hvordan kan man lade være med at elske Hr. Rikke Aagren Poulsen? Han er jo lige så fantastisk, som han selv siger: Guds gave til kvinderne. Han er bare... Jamen, wauw! Jeg burde gå ind og kysse på ham, men jeg er i en periode, hvor jeg ikke har lyst til sex - og René har det på samme måde lige i øjeblikket.  Øv. Men sådan er det med al den medicin.

Vi skal ned og købe ind i dag, og heldigvis behøver vi ikke at gå i Kvickly - for Kiwi er der jo, og så endda helt til klokken 20. Det er sgu fair nok i min verden! Mine fingre er iskolde, men jeg synes da ikke, at mine læber er blå. En lille smule blålige, måske. Men her er også koldt. Jeg skal klart have fundet min Marilyn Manson hue frem! René har lidt problemer med at følges med mig, når jeg har den på fordi den er barnlig fordi der står Marilyn Manson. Jeg købte den hue i 1998. Den er sgu stadig cool. Ha! Better learn sons og bitches. Som der kun er en af. Og hvis mor bestemt ikke er en bitch.

Anyways. Jeg burde tage mig sammen til at skrive de to noveller, jeg har gang i, færdig. Ellers kommer der aldrig nogle nye noveller.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar