Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

søndag den 29. januar 2012

Wauw... Længe siden!

Jeg har været længe væk. Lavet intet Været til samtale på neurologisk ambulatorium og snakket epilepsi, fået en henvisning til EEG - Yay, det har jeg kun ventet 7-8 år på. Jeg er startet på nye piller, og jeg har fået blødninger. Om det er gennembrudsblødninger/pletblødninger, ved jeg ikke, men det er ret voldsomt. Jeg er nødt til at kontakte min læge og neurolog i morgen. Eller i hvert fald én af dem.

Jeg skal har haft en del psykotiske gennembrud, og skal derfor til en samtale med en fra Fjorden i Køge. KBJ siger, at han vil ringe til Susanne, som jeg gik hos inden jeg kom til KBJ. Det bliver spændende hvad udfaldet bliver.

Jeg har lige været nede i Kiwi og handle, det har været rigtig hyggeligt. René var med, og det er som regel rart at være i Kiwi med René. Sjovt, egentlig, når man tænker på, at det stort set altid er katastrofalt i Kvickly. Haha. Jeg vil gerne have lov at lovprise Kiwi i Boholte, Køge, for det er den bedste butik, jeg endnu har været inde i. Ej, hvor jeg elsker den butik, og dem, der arbejder der, er ALTID søde og venlige. Jeg håber at den kommer til at ligge der i mange år fremover.

Aftensmad til mig. Hehe. lækkert nok!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar