Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

fredag den 13. januar 2012

Spændt!

Snegle. Jeg har bagt snegle uden sukker, men med sødemiddel. Jeg er SPÆNDT på at smage en. De er ret tørre, synes jeg... Jeg bruger 5 dl mælk, 50 g gær, 1 dl solsikkeolie, rigtig meget sødemiddel og mel, og så selvfølgelig lidt salt. Så tog jeg kanel, 1 spiseske brun farin og oliemargarine og blandede sammen og smurte på den udrullede dej.Så rullede jeg dejen sammen, op på bagepladen og i ovnen, varmluft 200grader, indtil de så færdige ud. Yeah. Tørre snegle, som ikke har den helt store, ophidsende smag, men som smager OK.

Jeg har taget en lur. Jeg var simpelthen så træt! Vi skal finde på noget at spise, så vi går nok i Kiwi og køber ind til pasta med kødsauce. Ej, jeg har bare lavet den største brøler. Jeg har rent faktisk flyttet sange fra min harddisk til min telefon, fremfor at kopiere dem... Pinligt. Men efter 45 forsøg, kaldte jeg på René, der fik mig ind i telefonens hukommelse og så kunne jeg kopiere sangene tilbage på harddisken. Så jeg lagde dem i en mappe på skrivebordet og sorterede dem. Det virkede så ikke, og jeg måtte i stedet bare kopiere dem over i mappen "Musik" - alt det unødige crap bare fordi jeg er en klovn til computere... René var min redningsmand igen! I sidste uge kom jeg til at slette en vigtig mappe i min rod. Han kom bare og trykkede på et eller andet, og så var mappen tilbage! I dag kom han hjem med et kilo appelsiner til mig, for han "vidste jo, at jeg godt kunne lide dem" - lækkert. Han har også købt ekstra flasker til Sodastreameren. Så kan vi have nogen liggende i køleren.

Jeg har en million boner, jeg skal have indtastet, men jeg har simpelthen ikke fået det gjort endnu. Måske jeg skulle ordne det i aften, når vi har spist aftensmad. Muligvis bliver det sent. Men jeg har godt nok ondt i ryggen. Det er helt utroligt. Måske jeg skulle lægge mig ind, men jeg falder stensikkert i søvn.  Det går ikke.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar