Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

lørdag den 16. maj 2015

At tegne i kladdehæfter man selv har betalt

Today! It MUST be today! Regnen vælter ned, og jeg er SÅ klar til at storme ud og boltre mig i vandpytter! Jeg blev mindet om vandkampe, da jeg snakkede med min mor i går, og jeg kunne ikke lade være med at græde, for det bragte sig mange fortrængte stunder frem. Min røvseje supersoaker. Damn, den var nice. Min no-good tysklærer ødelagde den da vi havde gang i en større vandkamp sidste skoledag efter 9. klasse. Jeg elsker tanken om, at han gjorde det med vilje. Det gjorde han også. Det er jeg overbevist om. Han er den eneste skolelærer, der direkte har stået og skreget "ER DU DUM?" ind i hovedet på mig, i en lektion. Jeg fulgte så heller ikke med i hans undervisning. Jeg hader tysk. Men jeg forstyrrede ikke undervisningen. Jeg sad bare og tegnede "MEGADETH" logoer på et stykke papir. En dag fik jeg en advarsel fra en anden lærer fordi jeg havde lavet huller i et kladdehæfte, som jeg selv havde købt. Hos boghandleren i byen, jeg boede i, var kladdehæfterne nu altså bare magen til dem, de havde på den skole, jeg gik på. Det er sgu ikke min skyld. Jeg stjal mange kladdehæfter. Men da jeg nåede op omkring 7. klasse, begyndte jeg at købe mine egne kladdehæfter. Og så må man selv bestemme, om man vil lave huller i dem, så de kan sidde i et ringbind. Men det mente hun så ikke. Skodlærer.

Jeg har naturligvis stadig min "forholdsvis" nye blog kørende, som jeg ikke har skrevet så meget på i de sidste par uger, fordi jeg ikke har haft ting at spekulere over. Men jeg har tilføjet lidt i dag. Noget skal der jo være. You know:


Kender I det, når man skal prøve noget nyt makeup for første gang, når man skal noget, og det så kikser totalt, men det ser ud til at kunne reddes, fordi det drejer sig om tørre pletter i ansigtet som har taget mere imod foundationen og pudderet end resten af ansigtet, og der er 2-3 af disse pletter, så man bare lige kan vaske ansigtet, men ikke har noget creme og må klare sig uden? Så kigger man på uret. Okay. Man har ca. 10 minutter, men så skal manden pludselig have hjælp til alt muligt, og så har man lige pludselig kun 5 minutter, og så får man puttet blå eyeliner på begge øjne samt mascara på det ene øje, og så ringer det på døren og det er en selv, som skal åbne, og man farer ud til døren med mascaraen i hånden, får tværet lidt ud på kinden ved et uheld, fordi børsten slet ikke skulle have været deroppe, og så skal man have fat i alverdens remedier fordi den er vandfast, men den bliver fjernet,og man får mascara på det andet øje og bliver pæn, kan sige ordentlig "Hej og velkommen" og så kommer ens mand ind ca. 30 minutter senere og siger så dejlige, smukke ting, at man begynder at græde og tænker "Godt jeg ikke beholdt foundtationen på!"? Sådan en dag har jeg.

Men Jonna synes at Within Temptation er god musik. I hvert fald den ene sang fra "The Unforgiven", hun hørte. Jeg kan ikke huske, hvilken en, det var. Det var jo bare den, der spillede, da hun kom, og jeg ikke nåede at få slukket...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar