Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

søndag den 17. maj 2015

Jeg gik sgu turen - uden rollator!

A walk in the park! Ej, der var ingen park, men der var en vej, og den gik jeg på, i går, da jeg gik i regnen og havde det godt. Jeg gik faktisk min normale tur næsten 3 gange så langt. UDEN rollator. Men jeg var også HELT død da jeg kom hjem - jeg var faktisk ved at slå lejr på vejen, og bo dér et stykke tid, for min ryg og fod kunne bare ikke længere. Jeg er stadig ikke kommet ovenpå endnu - men til gengæld har jeg fået luft, og det er jo noget at glæde sig over. Regnen er et ekstra plus. Hvis det ikke havde regnet, er det ikke sikkert, at jeg var gået med. Men nu ved jeg, at jeg kan. Så næste gang, der skal købes ind, kan jeg måske gå med, hvis bare rollatoren er med! Yay! Men på onsdag, når jeg skal til KBJ... Der er måske lige langt nok. Men det er et stort fremskridt :)

Det er den 17. maj i dag. Woohoo! Også for Norge. Er det ikke dem, der fejrer et eller andet den 17. maj? Nå, men det betyder, at der er ... tah da.... FEM dage til jeg skal til IKEA. Jeg er SÅ-så spændt! Jeg er ved at gå ud af mit (ekstremt) gode skind af spænding, og kan dårligt vente, kigger konstant ned på datoen i højre hjørne af skærmen, for at få den bekræftet. Haha. Jeg må virkelig være hungrende efter at komme ud. Det værste er, at det eneste andet sted, der ville kunne få mig ud af lejligheden på denne måde, er sted sted som f.eks. Panduro Hobby, fordi jeg bare elsker at købe ting.

Men nu er den halv seks om eftermiddagen, maden er ved at være her - vi bestiller udefra i dag, fordi jeg ikke kan magte det oven på den ellers dejlige tur i går. Jeg har valgt at bestille flæskesteg, fordi jeg elsker flæskesteg, og jeg har fået det en gang før fra det sted, og det var virkelig en udsøgt fornøjelse. Jeg lægger en anmeldelse op på


når jeg har spist og har sundet mig, og jeg vil også, når nu jeg er i gang, lige smide en anden anmeldelse op. Så dem får jeg lavet, når jeg har spist, og så håber jeg, at nogen tager dem til sig :)

Hav en rar aften :P

Ingen kommentarer:

Send en kommentar