Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

søndag den 10. maj 2015

Øv for en kedelig update - men den er her!

Når man placerer sin finger på en varm bagerist, er man stort set nødt til at få et brandmærke. Stupid shit. Men jeg kommer vel over det. I guess. Det er også en rimelig dårlig taktik, må man sige, at placere sine fingre på varme bageriste.

I dag blev jeg vækket af, at det ringede på døren. 2 minutter, så lang tid tog det René at komme derud. Selvom der var blevet råbt "lige et øjeblik" 2 gange, var personen væk. Nå-nå. I nat kom jeg meget sent i seng, fordi jeg, hver gang jeg faldt i søvn, vågnede fordi jeg skulle kaste op, og nå jeg så nåede ud på wc'et, og havde stået derude og lige trukket vejret et par gange, tørret tårerne væk fra øjnene og"slugt" opkast-fornemmelsen,  gik jeg ind og sov videre. Det skete 3 gange. Det er alligevel mange gange, synes jeg.

Men jeg tror, at det er fordi jeg ikke spiser ret meget for tiden, andet end frysselv is. Der ryger stort set ikke andet indenbords. Jeg spiste aftensmad relativt sent i går, så jeg går ud fra, at det kan være derfor. Jeg sluttede min aften af med en frysselv is. Dammit. Jeg har tænkt mig at sige til René, at det er VIGTIGT at han ikke køber flere i år. Jeg ved godt, at jeg gerne vil have dem, og at jeg ikke kan modstå dem og sige nej - men så må han gøre det for mig, for de ødelægger mig altså. Jeg spiser mig "mæt" i sukkervand og jeg drikker stort set ikke noget, for isene i sig selv er jo også væske. Slut. Men jeg sagde det også til ham, da han stod dernede og ville købe dem. Det er bare ikke nemt for mig at holde igen, som det er med alt andet slik, fordi frysselv is er mit yndlingsslik.

Nå, menøh... jeg skal vel egentlig også lave noget morgenmad, nu hvor klokken er blevet kvart over et, og jeg har været oppe i 3 kvarter. Psh. Men sådan er det jo bare. Eller noget.

Og nu hvor det er blevet ordnet, kan jeg tage mig en lur.

Og nu, hvor den er overstået, og klokken snart er 18, vil jeg lige "shine" mig selv lidt op, og så vil jeg lige lave en lille "tak for videoen"-film til min bror og hans familie. Normalt ville jeg sende en e-mail, men Mads, min nevø, har tegnet en tegning, og så skylder jeg dem lidt en ordentlig tak. Plus at 500 kroner faktisk er ret mange penge :)

Så det gør jeg lige om lidt, og så har jeg resten aftenen til at lave ... hvad jeg nu vil.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar