Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

torsdag den 21. maj 2015

Jeg gik en megalang tur i dag!

Rollator, you can't beat me! Don't bother to resist or I'll beat you!

(det er altid en fornøjelse at lave om på citater og sætte dem sammen med andre. Her er det første fra sangen "Rotator" af Dizzy Mizz Lizzy, og efter første udråbstegn er det "The Beautiful People" af Marilyn Manson")

Og så, når nu jeg alligevel piller ved ordene, kan jeg vel lige så godt pille ved The Rollator in real life og stille mig op på den højeste stol og skrige ud over (hvor jeg nu end befinder mig på dette givne tidspunkt): "PIMP MY RIDE! And so my man did.

Min rollator var sgu noget kedelig, selvom den havde en pæn farve. Har. Den er stadig rød. Men nu er den pimped. Tjek disse cool billeder, jeg har taget:
3 låse, 4 af de dér flæse-tingester og  en ringeklokke med en zebra på :) Dejligt. Jeg skal så meget vise mig i IKEA. I morgen! Woohoo!

Ved I hvad, jeg var nødt til at købe de her ting. Jeg følte mig så akavet med den der rollator, og jeg tror, at jeg nu, hvor jeg skiller mig tilpas meget ud, simpelthen bedre kan håndtere det. Det har været sådan tidligere. Da jeg havde min... Jeg ved ikke var det var. Emo? Jeg var i hvert fald noget. Og det var ikke sulten, som jeg er lige nu. Eller; det var jeg faktisk også dengang, for dengang var jeg konstant sulten. Hele tiden. Lige nu går jeg ud og smører noget mad. Vi har nemlig både roastbeef og peberrodssalat, så jeg er lun på madder!

Ringeklokken up close:
Han vender på hovedet - vi håber at han klarer det. :)

1 kommentar:

  1. Kære dig.

    Jeg har fået bevilget en rollator fra kommunen. Psykisk tager dig mig noget tid at vænne mig til at gå med den. men hvor er jeg glad for den.

    Jeg vil spørge dig om hvor du har købt de sjove ting til rollatoren. De er også lige mig,.

    kærlig hilsen
    Dorrit

    SvarSlet