Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

mandag den 2. november 2015

En dejlig dag

Ih... Sikke en dejlig bryllupsdag vi havde i går! Den var vidunderlig. Og det eneste besvær, jeg behøvede at lægge i det, var at lave frugtsalat. Den ananas hadede mig big time. Resten af aftenen (og dagen) var perfekt!

De to plakater (som er artprints, det er ikke det samme - det vidste jeg bare ikke, da jeg bestilte dem) kom allerede i forgårs (lørdags), dvs. dagen efter jeg havde bestilt dem, og de er AWESOME! De er SÅ flotte, og de er allerede i ramme og det hele. Awesome, just... Awesome... Der er endda skruer til ophæng med! Og jeg fik to nye hovedpuder! Ikke én, men to! Fra Hoie of Scandinavia. Der er et norsk flag på den plastikpose, de kom i. De er lavet af mikrofiber, og de er absolut vidunderlige at sove med! Jeg elsker dem SÅ meget, det er helt vildt så lækre de er! I freaking love 'em!

Og dagen gik bare perfekt! Vi lavede intet af det, vi havde planlagt, men det var superhyggeligt alligevel, måske endda hyggeligere, end det ellers ville være blevet. Det var bare sådan en positiv oplevelse! Jeg er SÅ glad for at det gik godt - vi skændtes ikke engang! Ikke en eneste gang. Vi diskuterede ikke engang! Det var bare så AMAZING det hele!

Emma er en værre ballademager, men det lader til, at det hele går ud over hende selv. Efter jeg har ryddet op i stuen lørdag aften, ville hun hoppe op på armlænet på sofaen. Der var jo plads nu, hvor jeg havde fået lagt vasketøjet på plads, som havde stået der i 3 uger. Men da hun hoppede op, bankede hun ryggen op i hjørnet på sofabordet. Så sad hun på gulvet og så helt fortumlet ud. Her for lidt siden ville hun hoppe op på sin høje kasse, som står ved siden af mig, men noget gik galt, så hun skvattede og faldt ned. Jeg tog hende op og satte hende op på kassen. Nu har hun lagt sig til at sove. Hun sover dog ikke lige nu. Jeg kan se hendes ører bevæger sig ganske svagt = hun lytter, hvad der sker omkring hende. Det gør hun ikke, når hun sover. Men hun har lukkede øjne og ser ud til at slappe af.

Mit køkken ligner så meget et bombet lokum lige nu, men det er mest varer, der er blevet leveret i dag, som jeg ikke har fundet en plads til endnu. Jeg skal naturligvis have fundet en plads til det, og så skal jeg i seng hurtigst muligt, for min vejleder kommer i morgen klokken 8:30. Åh, jeg dør bare ved tanken! Jeg skal op klokken 7, så, eller sådan noget, måske 6:30. Måske skal jeg bede om Renés hjælp.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar