Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

torsdag den 26. november 2015

At se dårlig ud kan være en kunst i sig selv

Jeg er så spændt på, hvordan det kommer til at gå i løbet af den næste halve time. Klokken er halv tolv nu, og når klokken er tolv, skal jeg ringe til min mor, så vi kan finde ud af, om vi skal ses i dag. Forhindringerne er at deres bil måske er på værksted, og at René måske har for ondt. Men jeg vil være spændt lige indtil klokken 11:55, når jeg spørger René, hvordan tingene ser ud med hans ryg. Han har allerede sagt, at han har meget ondt i dag, men jeg håber alligevel, for jeg savner min mor. Ja, jeg er 35 år.

Jeg bliver bedre og bedre til at bruge den der grønne makeupbørste fra matas. Det er en skrå børste, der er beregnet til f.eks. at tegne helt nede ved vipperne. Den er af mærket M.Cosmetics, og den har sådan en tyrkis-grøn farve. Jeg elsker den. Jeg har efterhånden en del børster, men bruger stort set kun den. Jeg kan nemlig ikke finde ud af at bruge flydende eyeliner, og jeg ryster så meget på hænderne pga. medicin, at jeg heller ikke kan bruge noget andet. Men med den børste, kan jeg bruge sort øjenskygge i stedet for - og det er et hit!

Hvis det ender med, at mine forældre kommer, tror jeg, at jeg vil smide en dug på bordet. Vi har altid de dér Poul Pava dækkeservietter på. Jeg har jo en dug, i sort/hvid, og jeg har indkøbt tonsvis af sort/hvide servietter, vores tallerkener er hvide, vores kopper hvide, der er hvide "tegninger" (Poul Pava) på vores glas, vi har også sorte tallerkener, Vores lys er hvide, men vi har en fyrfadsstage af noget sort metal,og masser af både hvide og sorte fyrfadslys. Awesome! Men nu må jeg ikke glæde mig for meget. René har sagt "Okay", men ikke mine forældre, og jeg har bare sådan en "gut-feeling" af at de aflyser. Jeg ringer til dem, selvom den er 5 minutter i tolv. Jaja. For min mor er det "noget rod i dag", men hun vil lige snakke med min far, og ringe tilbage om lidt. Så det bliver nok først i weekenden. Eller i næste uge. Det er fandeme så irriterende.

Jaja. Fordi min mor tænkte, at det ville tage et par timer, og René regner med 3-4 timer. De skal ordne min fars computer, jo. Så hun har ikke været i bad, og kan derfor ikke tage herind nu, der skal gå 3 timer, og  så bliver det temmelig sent, hvis noget går galt under opdateringen af computerens styresystem. Så nu er de blevet enige om lørdag. Fair nok. Så må jeg jo se frem til det. Det er 3. gang denne aftale er "skudt frem". Det begynder at blive lidt irriterende. Også fordi det betyder at jeg så skal lave mad, hvilket jeg faktisk havde satset på, at jeg ikke skulle. Men OK, så får jeg et break på lørdag.

Hvad skal jeg så lave i dag? Af alle mulige forskellige retter, jeg har købt ind til, har jeg mest lyst til bare risengrød, faktisk. Ganske almindelig risengrød med kanelsukker og Lätta på. Ja, jeg bruger Lätta, fordi det bruger vi til hverdag, og det smager skidegodt. Jeg kunne såmænd godt lave det nu, men vi får rengøring om en times tid, og det er ikke optimalt, så. På den anden side er det måske det bedste, netop? Men åh, jeg gider hende slet ikke i dag, hende rengøringsassistenten...! Jeg har lyst til at fake at jeg er syg, men vi skal have skiftet sengetøj. Sidste gang lod vi det ligge på, fordi jeg "var syg" - hun sagde også at jeg så ud til at være dårlig. Wauw. Hvilket talent jeg har. Ellers ser jeg bare generelt dårlig ud. Haha.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar