Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

onsdag den 18. november 2015

Er han nu også kannibal?

Aah... Sikke en dejlig dag at stå op til. Massivt regnvejr. Jeg skal SÅ meget ud at gå en tur, lige så snart hende fra kommunen har været her. Hun kommer om 15 minutter fra nu, så jeg har gode muligheder for at nå det. Jeg er blevet lovet sne i weekenden sidste gang jeg hørte noget om vejret, men det kan jo have ændret sig. Det gør den slags jo.

Emma har tabt et knurhår, ser jeg pludselig, på hendes røde plads ved siden af mig. Det ligger lige så fint der, hvor hun plejer at ligge. Hvor hun er lige nu, ved jeg ikke, men det er ikke herinde hos mig, så hun sover nok inde hos René. Får sig en lille morfar. Hun sover tit ved siden af hans hovedpude. Det er åbenbart et sted, hun føler sig tryg.

Vores juletræ står stadig og ser smukt ud. Jeg glæder mig til at pynte det :) Det lader til, at julen måske bliver god alligevel.

Jeg har lige taget en lur, og jeg vågnede op til denne sang:
Sangen handler om skuespilleren alle elsker at hade, Shia Lebeouf. Han er f.eks. med i "Tranformers" filmene og "I, Robot" - han har lavet mange film, man han er virkelig bare ikke særlig elsket. Renés teori er, at han får tilbudt roller fordi han tiltrækker publikum der elsker at hade ham. Sangen er lavet af Rob Canton,  som har lavet flere sange. Han er at finde på www.robcantor.com og han er selvfølgelig på sin Youtubekanal under navnet robcantor. Jeg skal helt klart undersøge hans musik nærmere. 

 Anyways; jeg er i dårlig tilstand i dag, jeg har haft to fremmede på besøg i 2 stive klokketimer, og selvom jeg har sovet i noget nær 3 timer i dag, måske snarere 4, så er jeg stadig så bombet, at jeg nok ikke kan klare ret meget mere i dag - og klokken er ikke engang blevet 19 endnu. Jeg har ikke lavet aftensmad eller noget som helst. Det bekymrer mig lidt. Jeg overvejer at sætte mig ind hos René lidt, og være derinde og se om noget af hans "godhed" kan smitte af på mig, for "det her" kører ikke for mig.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar