Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

onsdag den 11. november 2015

Juleglæden begynder så småt at dukke op

Yup. Så fik familien Poulsen deres juletræ. Det ankom i dag, fint indpakket i en kasse :)  Vi har købt et, som er lavet af plastic, på 180cm med LED lyskæde for 498 kroner i Harald Nyborg, 553 kroner med levering. Det står her bag mig, fordi jeg er i gang med at rette grene og kviste ud. Det er 10 gange flottere end det så ud på deres hjemmeside. Godt vi valgte det, frem for vores andet valg, som var et til dobbelt pris på en side, som har specialiseret sig i kunstige juletræer.

Jeg har også fået bestilt min julegave! Woohoo! Denne gang pakker jeg den ikke op før juleaften, medmindre det bliver nødvendigt. Jeg har bestilt nogle forskellige hårelastikker hos lookperfect.dk, og jeg har også bestilt en Tangle Teezer. Det gjorde jeg, fordi den er på tilbud til 79 kroner, og normalprisen er 199 kroner. Jeg planlægger en længere frisure, og jeg er ikke vant til at rede mit hår. Jeg plejer bare at lade fingrene løbe igennem det. Pagehår er nemt at holde.Så det blev i alt 201 kroner, fordi Post Danmark skal have 35 kroner for at levere pakken her. Jeg vælger som sagt at lade være med at pakke den op indtil juleaften. René og jeg skal nemlig ikke være sammen juleaften, og gaven er fra ham. Emmas mad er også bestilt nu, og jeg har valgt at købe disse til hende:
Det er "Knitrebolde". Ganske almindelige små bolde, lavet af et materiale, der er meget let og som knitrer, skinner og i det hele taget skulle være sjovt ad helvedes til. Ud af 9 anmeldelser på zooplus.dk, har kun 1 ikke specielt gode erfaringer med dem. Hos zooplus koster en 4-pak som denne en 20'er, rundt regnet. Jeg glæder mig meget til at se hendes reaktion. Er hun mon en af dem, der kan lide dem?

De hovedpuder, jeg fik i bryllupsgave får min søvn til at føles som at hvile mit hoved på skyer. I kow, I know, virkelig dårlig idé at sove med 4 hovedpuder, og jeg smider nok også i hvert fald 1 væk (ikke ud, men gemmer den væk i et skab eller noget), jeg tror faktisk, at det optimale vil være kun de 2 nye, og slet ingen IKEA puder. Men det giver ulige i mine hovedpudebetræk (farver). Det er ganske enkelt. Til det helt sorte dynebetræk hører der selvfølgelig helt sorte hovedpudebetræk med. Men jeg har købt limegrønne betræk (2 stk) ekstra til mine ekstra puder. Til det sorte betræk med kinesiske tegn i guld, har jeg købt 2 beige betræk til mine ekstra puder, fordi den beige farve går godt med guldtegnene. Til det bordeaux/sorte dynebetræk med gulddragen, som har bordeauxfarvede hovedpudebetræk, har jeg købt 2 ekstra sorte hovedpudebetræk til mine ekstra hovedpuder. Det hører sammen sådan. Det kan ikke pludselig ændres.  F.eks. som med poseklemmerne på vores madvarer. Jeg HAR givet det en chance nu, synes jeg. Jeg kan ikke sætte en blå klemme på en pose, der indeholder en ost, medmindre skorpen, inden den blev fjernet, havde noget blåt på sig. Ellers skal ost have en gul klemme. SLUT FÆRDIG! Jeg forstår ikke, hvorfor René går op i det. Til gengæld har jeg det meget skidt med at få trykket piller ud af blisterpakninger i forkert rækkefølge. Så har man han en tom blisterpakning, og så ser man pludselig, at der stadig sidder en enkelt pille tilbage midt i pakningen, som man først kan bruge 2 uger senere! Det er et mareridt! Det ville jeg hellere have at han gik lidt op i!

Men ih, dog, hvor har vi det godt sammen for tiden! Det er nærmest helt eventyrligt! Jeg har en følelse af, at han fortrænger eller forsøger at presse et eller andet væk, og kaster kærlighed ud over mig i stedet for, for jeg har da sjældent set noget lignende! Don't get me wrong! Jeg elsker hvert minut! Men der er bare så meget kysseri og pilleri og ... Ja. Der er ingen af os, som kan tåle det, selvom vi teknisk set burde fungere normalt. Men det er ikke helt "bare sådan". Jeg har ondt i knæene, René har ondt i ryggen, og uanset hvilken metode vi vælger, er der altid en af os, som får ondt. Af og til er det lykkes os at få noget dejligt ud af det - men tiden vi har brugt på at gen-gen-genopvarme er ekstrem. Og vores forhold bygger ikke på kødelig kærlighed, selvom det da er rart. Jeg elsker det her. Men jeg skal lige have snakket med min veninde, dog, for jeg føler at jeg holder hende for nar. Jeg sagde til hende, at jeg ønskede mere kontakt, og så har jeg stort set ikke været på Skype siden, på grund af mit samvær med René og forberedelsen til vores bryllupsdag.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar