Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

søndag den 29. november 2015

Jeg skulle ikke være startet på det her...

Jeg havde min mor for mig selv hele dagen i går, og vi havde en virkelig awesome dag, mens vi snakkede og grinte over Mick Øgendahls "Tåfræser". Min min mor er vist ikke så vant til standup comedy, og hun havde ikke set noget af Micks før. Derfor var det nødvendigt at jeg straks smækkede sådan en fætter i. Jeg valgte "Tåfræser" fordi jeg mente at det var den, der ville falde mest i hendes smag. Og hun spruttede af grin. Dejligt at se. Hehe.

Og jeg har fået opdateret min musikliste herinde, så der er de sange, jeg lytter til i øjeblikket - well, nogen af dem, i hvert fald. Jeg slettet 3 blogs og oprettet en ny, så jeg har stadig 3, men den 3. kommer til at handle om Emma og katte generelt.

Og jeg havde planlagt at skrive en hel masse, men BANG, mit hoved blev tomt, og jeg har lyst til at gå i seng. Jeg ved godt, at jeg først stod op 18:30, og at klokken kun er 20:53 nu, men jeg har viiiirkelig ikke lyst til at være oppe længere :/ Jeg skal også være oppe i morgen tidlig, fordi min kontaktperson kommer. Jeg overvejer at aflyse det, for jeg føler ikke, at jeg kan magte det. Det var sindssygt hyggeligt at have gæster i går - men det var i noget der ligner 7½ time, og det er fandeme lang tid - også selvom det er ens mor, og det hele gik som smurt.

Jeg er træt. TRÆT siger jeg jer. Men smut ind på anmeldersiden (link i listen over godkendte hjemmesider, mener det er nummer 2 eller 3) og tjek mit krøllede hår ud. Jeg har aldrig prøvet at bruge et krøllejern, og dette er mit resultat. Temmelig godt alligevel, ikke? Hehe.

Sov godt!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar