Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

onsdag den 11. november 2015

Jeg er helt nede på bunden lige nu

Jeg er bare så "down and out". Jeg har svært ved at se positivt på noget lige nu. Jeg er i stand til at se at der er positive ting omkring mig - men de er stadig kun omkring mig. Ikke "i" mig. GOSH I hate myself.

Men dagen har bragt en masse søvn med sig. Jeg forventer at gå i meget tidligt i seng i dag, og bare sove det hele væk. Jeg regner med, at når klokken er 22:00, så er jeg gået i seng. Lige nu er den 21:12. Jeg ved godt, at det efterlader René med en masse problemer i forhold til mad og sådan noget - men jeg kan ikke tage det. Jeg har måtte skippe aftensmaden i dag, jeg kunne ikke holde ud at lave mad. Så jeg "skubbede ham bare af" med madder. Det holder jo ikke. Men jeg kunne virkelig ikke lave mad.

Så om lidt går jeg ind og ordner kattebakken, og jeg går i seng bagefter. Jeg er glad for, at jeg trods alt har holdt ud til klokken 21, for det har været en slem dag, selvom jeg bare har sovet hele dagen. Først afbrudt af postbuddet, så afbrudt af elektrikeren og så afbrudt af pakkeposten. Så jo... Jeg ville skidegerne have været i bad i dag, men det var bare IKKE min dag.

Men nu er alt ankommet. Great. I morgen får vi rengøring. Jeg skal op senest klokken 10, for jeg skal have pakket vasketøj. Men går jeg i seng inden 22:00, er det nok ikke et større problem. Håber jeg.

Jeg har set mig lidt varm på "The Flat Earth Conspiracy", det lyder så tilpas sært at jeg ikke kan lade være med at fatte interesse i det. Jeg vil undersøge det nærmere de kommende dage :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar