Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

torsdag den 4. maj 2017

11 glas til blodprøvetagning!

Hey peeps! Guess what! Jeg fik taget 11 glas og et EKG! 11 glas! Wauw! Det er en rekord. Men okay - det var blodprøver fra 3 forskellige læger.

Nu er klokken 12:50, og jeg har taget en lur. Min svigermor hentede os på hospitalet efter blodprøvetagningen, og hun kørte herfra klokken 10. Så hun har været her i ca. 1½ time. Men efter hun gik, tog jeg mig en lur. René vækkede mig før, med kys på min mave. Han sagde at han ikke kunne modstå det. Jeg har fået supermange kys i dag. Mmm... 💓

Jeg kom i tanke om noget i går. René har sagt til mig, at han synes at jeg er smuk med og uden makeup. Han sagde faktisk, at jeg altid er smuk. Jeg sagde "Bare ikke når jeg græder", fordi jeg synes folk er uattraktive, når de græder. Han sagde, at jeg ikke ser uattraktiv ud, når jeg græder. Aww... Han er altid så sød. Han er bare en dejlig, dejlig mand! I love him so much! L for Love!

I går, da jeg var ved at rydde op i mit køkken, var jeg lige ved at smide min mobiltelefon i skraldespanden. Den lå på bordet, som jeg var i gang med at tørre af, og jeg tog den, åbnede skraldespanden og skulle lige til at dumpe den, da jeg kom i tanke om, hvad det var, jeg stod med. Hehe. Stupidity at it's best.

So - what are we eating today? Jeg ved det sgu ikke endnu... Jeg må lige se, hvad jeg har af muligheder. Men lige nu er det ikke "en relevant situation".

God dag til jer alle! Håber vejret er godt nok! 😉

Ingen kommentarer:

Send en kommentar