Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

mandag den 1. maj 2017

Fra lørdag morgen til mandag eftermiddag

Nu er det så blevet lørdag. Weekend. Weekend to the max! Det betyder ikke så meget, når man hverken har skole eller arbejde.

Jeg ringede til min farmor i går, for at snakke lidt om forskellige ting. Pludselig siger hun, at hun havde svært ved at høre mig, og at det nok var fordi hendes fjernsyn var skruet for højt op. Hun ville dog ikke skrue ned, fordi hun sad og så noget meget spændende i fjernsynet. Hun sagde rent faktisk til mig, at jeg havde ringet på det tidspunkt, hvor hun havde gavn af sit fjernsyn, så jeg sagde at jeg ville lægge på. Én gang i denne uge har jeg ringet, fordi der har været så meget larm pga. håndværkerne, og så ringer jeg igen, for 2. gang i løbet af 5 dage - og så får jeg den smækket i hovedet? Jeg var så negativ. Jeg ved godt, at jeg skal være tålmodig, og jeg arbejder på det, men det der pissede mig SÅ meget af! Hun vil hellere se fjernsyn end at snakke med mig, og dog beklager hun sig over at alle har ladt hende i stikken, bortset fra mig. Jeg magter hende simpelthen ikke.

Jeg har fået en totalt cool frisure i dag. Ved et rent held. Jeg havde siddet og bakset med spænder i noget der føltes som timer, og det ville bare ikke sådan rigtig lade sig gøre. Til sidst gjorde jeg det eneste, der egentlig var at gøre: lavede en hestehale og samlede en bunke af hår på toppen. Men hvad skulle jeg gøre med det? Jeg valgte at sætte det i en hestehale-kombination med den allerede eksisterende hestehale, men med et lidt touperet/viltert look. Jeg tror, at jeg, når jeg skal sætte det næste gang, vil samle samme mængde hår samme sted, og så  bare flette. Små, tynde fletninger. Det tror jeg nemlig kunne se rigtig godt ud.

Klokken er halv ni, jeg er tired as fuck. Og jeg har været oppe i 5 timer allerede. Altså, halv ni som i 08:30, ikke 20:30. Vi gik i seng omkring midnat. Mareridt vækkede mig, og jeg besluttede mig for, at det var en god idé at forblive vågen. And so I did. Men vi får dagligvarer leveret mellem 8-12, så jeg kan risikere at skulle vente til omkring klokken 13 med at gå i seng.

Pyha... Nu er det sgu blevet mandag! Jeg er utrolig overrasket over, at lørdagen gik så langsomt, mens søndagen forsvandt som dug fra solen. Men - mandag, og jeg har IGEN haft mareridt. Det er 2. nat i træk, og af uvisse årsager, har alle tre (jeg havde 2 i nat) været om Marilyn Manson. Ikke som han normalt er, men som en eller anden sick, twisted and perverted mand, og i alle tre mareridt var han "parred up with" Madonna, som også var i en eller anden sick, twisted and perverted udgave af sig selv. I går havde jeg ét mareridt og valgte at stå op. I nat havde jeg 2, som var identiske, før jeg valgte at stå helt op. Hvad mon dette skyldes? Alle de mareridt? Jeg er dødtræt!

Åh, jeg har fået en mail fra Amazon om at de ikke kan levere det der afblegningsmiddel, jeg har bestilt (til mit hår). Derfor har jeg netop købt to pakker hos Matas, samt nogle spænder (som hjælp til at holde håret), 2 EOS læbepomader og en af de der pensler, man bruger til at farve hår :) Jeg burde nok have købt to - men i det store og hele gør det nok ikke den store forskel 😀

Den ene læbepomade er en almindelig læbepomade, den anden er en shimmer pink perlemor. Jeg har tænkt mig at give den ene til min mor. Hun er afhængig af læbepomade. Det bliver man ganske hurtigt. Jeg har ikke besluttet mig for, hvilken en, jeg skal give hende. Det må jeg lidt se på, når de kommer. Se, om jeg har bestemt mig dér. Der er 1-2 dages leveringstid. Det betyder, at når min gule hårfarve kommer på torsdag, kan jeg farve mit hår PÅ DAGEN! Woohoo! Jeg glæder mig så meget! Mine mareridt omkring Marilyn og Madonna er meget farverige, og minder om den ekstremt farverige Lady Gaga med de afblegede øjenbryn i videoen til "Applause" (der hvor hun har den sorte bodysuit på). Er mine mareridt i virkeligheden et tegn på, at jeg er lidt angst for, hvordan min hårfarvning kommer til at gå?

I går aftes lavede jeg et skema over al vores medicin, talte alle piller, tabletter og kapsler, fordi det er meningen at René skal overtage, og jeg bare skal fylde op. I den forbindelse blev jeg enig med mig selv om, at det ville være en genial idé, hvis jeg skrev udløbsdatoen på de forskellige pakker, ned på papiret. Og da jeg gjorde det, opdagede jeg, at mine D-vitaminer ikke længere er holdbare. Og ikke alene var de for gamle - de var MEGET for gamle! Der var en mindst holdbar til og med september 2016. Det er alligevel oktober, november, december, januar, februar, marts og april for meget - mere end et halvt år. Yikes.  Jeg skal have taget blodprøver på torsdag!!!

Jeg er seriøst træt. Jeg holder mig vågen i dag. Hell yeah. I'm going all in for nothing! I have nothing to do tomorrow!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar