Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

tirsdag den 2. maj 2017

I'm so vain - I problably think this blog is about me! Wait...

"Unormale drømme". Det er en af bivirkningerne ved Seroquel Prolong, som jeg tager mod skizofreni. Jeg steg 400mg i lørdags. Det var der, mareridtene begyndte. Jeg har besluttet at hoppe ned på 800mg igen. Det er noget, jeg har fået lov til af KBJ. Jeg er nemlig også vågnet af mareridt her i nat. For blot 15 minutter siden, efter sølle 2 timers søvn. Nope. Jeg får ikke sovet meget i nat. Men René og jeg har talt om, at vi evt. kan vende vores dag om til hans mors døgnrytme, fordi den faktisk vil være perfekt for os: hvis vi på daglig basis gå i seng omkring klokken 19:00 og sover 7-8 timer frem til klokken er ca. 2-3 stykker, så er vi begge to oppe om natten, når vores hjerner er skarpest, vi kan stadig nå at være oppe så det passer med omverdenen, og mange andre småting. Det er seriøst perfekt. Så jeg tror, at vi i dag satser på at gå i seng klokken 19 😀

I dag bliver slem. René har kun lige akkurat metadon nok til at dække sit daglige behov - han har ingen pn-tabletter tilbage. Det er mig, som fuckede op, og havde glemt at hospitalet (!!!) havde lukket 1. maj. Så det bliver en strid dag. Men vi klarer det nok. Det gør vi altid.

Jeg har supermeget brug for noget lækkert morgenmad lige nu, sådan seriøst. Hvor er det ærgerligt at jeg skal vente helt til torsdag for at få det! Jeg glæder mig supermeget til mine varer fra JYSK, Matas og Amazon kommer. Jeps, jeg har masser i spil her i maj. Men i JYSK er over halvdelen af varerne indkøbt til René - so we're good to go 😏 Men hvis der kommer bare en eneste pakke i dag, vil jeg være one happy camper, det kan jeg godt love jer for!!!

Jeg sidder og kigger på mit spejlbillede. Jeg har ikke noget makeup på, og mit hår er redt stramt tilbage. René siger ofte til mig, at jeg er smuk. Man skulle tro, at jeg var enig, eftersom jeg er så utrolig gavmild med at lægge selfies ind på min blog og sende dem til mine veninder. Af og til, hvis jeg har haft en krigsmaske på hele dagen, og jeg fjerner den om aftenen, min hud ser helt ny, fin og frisk ud - så kan jeg godt tænke at jeg er smuk. Men ellers kan jeg vitterligt ikke se det. Jo, hvis jeg har lagt noget virkelig flot makeup, og jeg bare er fine as hell, så forstår jeg det. Som f.eks. dette billede, som er et af dem, jeg elsker mest:
(ja, det er meningen at det skal have den størrelse)
Men der er også et som disse
Disse to sidste billeder er vist nok taget samme dag, bare senere, da jeg fik krøllet håret. Jeg kan ikke længere huske det. Men Det er den slags billeder, som gør, at jeg elsker at lægge makeup: af og til lykkes det, og det ser VIRKELIG godt ud. Så er det bare med at få taget nogen billeder i en fart. De sidste mange looks har jeg ikke haft så stort held med.

Jeg må nok hellere lave noget produktivt. Yeah, I'll do that. Tak fordi du læste med 👍

3 kommentarer:

  1. Tillykke med fødselsdagen på torsdag. Jeg håber at det bliver en dag med masser af gaver og solskin :)

    SvarSlet
  2. Hehe - Now, you know I don't like sunshine! Men for alle andre, som har fødselsdag på torsdag, vil jeg da ønske solskin alligevel :)

    Jeg regner ikke med at få gaver, da jeg ikke er på gaver med nogen. René og jeg er blevet enige om, at den gule hårfarve er fra ham, så det bliver nok den eneste gave, jeg får. Og det er fint. Jeg er en "giver", ikke en "modtager", når det kommer til gaver :)

    SvarSlet
  3. Jeg ved ikke om jeg har sagt det her før men, jeg er misundelig på dine læber :o
    De har en flot form! <3

    Håber i har det godt nede i Danmark! Her i Sverige har vi endelig fået forår og solskind og varme! <3

    //Hatten

    SvarSlet