Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

fredag den 5. maj 2017

SMUKKE MIG!

Drumsolo.... And the hair is YELLOW! Og det blev lige præcis som jeg havde udtænkt det! Nu skal jeg bare have fundet en flot frisure, jeg kan bære rundt på, når jeg har denne hårfarve, for den kræver lidt mere end en tilfældig hestehale. I ved, hvordan håret så ud før?

Vel, i går eftermiddags afblegede jeg det, og det fik en yndig, nærmest karamel-lignende farve. Jeg valgte at dokumentere det her:

Mit resultat blev, her til morgen, efter jeg havde lagt makeup, og brugt 10 minutter på at fundere over, hvordan mit hår mon skulle sidde, at en frisure, jeg virkelig godt kan lide, men aldrig har haft, vil være en fantastisk idé: Et hårspænde bag på hovedet, der samler håret fra toppen, siderne og lidt fra nakken, og så løst hår neden under og frit pandehår. Mit resultat er taget i billeder i flere vinkler:

Så dette er historien om det gule hår. Det var meningen, at jeg ville have det til at se lidt tilfældigt ud, derfor blev det ikke bleget ensartet, og jeg brugte to gule farver, af mærket Arctic Fox i farverne Neon Moon og Cosmic Sunshine. De er i øvrigt lavet på vegansk vis, og 15% af overskuddet pr. flaske går til at hjælpe dyr i nød. Jeg købte mine på amazon.co.uk, for £9.90 for Neon Moon (der var 118ml i) og £15.90 for Cosmic Sunshine (som havde et indhold på det dobbelte, 236ml - det er også den, der er mest dominerende, efter håret blev helt tørt).

Men jeg glæder mig til at sende billeder ud til dem, som har bedt om det. Det er ikke alle, som kender til denne blog. Det er vigtigt at de får tilsendt et billed pr sms, så. Synes de. 

Er Emma i gang med at kaste op, eller hvad sker der...? Virkelig sært...  Der kommer den der lyd, men jeg kan ikke se hende nogen steder. Jeg snatchede nogle billeder af hende i går. Dette er et af dem: 
Da pakken fra Matas var blevet tømt, og stod på gulvet, valgte Emma at flå alt det beskyttende papir ud og søge ly i kassen ved siden af mig. Hehe. Dejlige kat.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar