Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

søndag den 7. maj 2017

Når det rocker på rockerborgen...

For en gangs skyld var jeg gået i seng før midnat, selvom jeg ikke skulle noget dagen efter. Jeg faldt i søvn før René, der tog en sovepille omkring klokken 1 og faldt i søvn kort tid efter. Jeg var oppe at tisse på et tidspunkt, og gik så i seng igen.

Pludselig bliver vi vækket af vores sindssyge nabo, som banker på væggen. Sådan, fuldstændig groggy, vælter vi begge to ud af sengen. Lidt desorienterede over, hvad der er sket, snakker vi lidt, og René går rundt i lejligheden, og hører pludselig musik. Der går ca. 10 minutter, så banker det på væggen igen. René trækker i noget tøj og går på opdagelse. Der er tilsyneladende ingen, som holder fest her, hvor vi bor. Men der kommer usandsynlig høj musik fra rockerborgen derhenne, og det er jo lørdag aften... Da klokken er 3, banker hun igen, og jeg ringer til René, som står udenfor, og netop har lokaliseret musikken. Han kan se, at hun tænder lyset kort før jeg ringer og slukker det kort efter jeg ringer.

Kælling er sur over, at vi hører musik, og så foregår det flere hundrede meter væk! Ikke alene får hun en klage - det bliver en skriftlig klage. Det er 3. gang, dette sker. Første gang var det vores skyld. Det påtager vi os. Anden gang var hun ophidset over at René gik "for hårdt på gulvet" en mandag aften klokken 23. Det ville nok ikke være så slemt, hvis hun ikke havde gjort som hun gjorde første gang.

Første gang skete klokken 4 om morgenen en mandag, hvor vores seng mere eller mindre brast sammen. Den allerede var "stablet op" med stolper i Renés side, men så røg der nogle flere lameller i min side. Det var en gammel seng, og oven i købet en, som vi havde arvet fra et andet par, som efter deres brug, havde haft delt den i to og havde haft stående til når mandens sønner var på besøg, og da de så fik nye, fik vi dem (sengene, ikke sønnerne). Og tilsidst kunne de bare ikke mere. Men da lamellerne blev ved med at falde ned, måtte vi stå op, trække klammerne lidt ud og banke dem forsigtigt ind igen. For Emma blev ved med at løbe ind under sengen, og vi frygtede for hendes liv. Naturligvis larmede vi, og hun bankede på væggen. Det havde vi ikke oplevet før, men vi tog det lidt sådan "nå ja, det er jo naturligt nok". Så gik der en uges tid, hvor René havde haft masser af smerter og ting at ordne, og så, lige så snart han kunne klare det, gik han ind for at sige undskyld.

Han nåede ikke at sige undskyld før hun svinede ham til og anklagede os for at snakke i telefon om natten, skreg om at vi skulle leve om dagen som almindelige mennesker (for mennesker med natarbejde er nemlig ikke almindelige mennesker) og alt muligt fælt. Og så valgte René at vende sig om at gå, fordi han ellers ville være eksploderet på hende.

Anden gang, hun bankede på, skete det fordi René og jeg sad og snakkede sammen ved vores bord. Vi var lidt ophedet i snakken, men det var ikke en diskussion, og der var ikke nogen "højrøstede stemmer" i forhold til, hvad vi normalt snakker. Men hun bankede på væggen. Det var en mandag og klokken var 23. Så gik han derind. Igen. Ringede på. Og fik smækket i hovedet, at han gik for hårdt i gulvet om natten, og derefter smækkede hun døren i hovedet på ham, så hårdt, at han kunne mærke vinden fra døren, men han stod også 5cm fra døren, så han var heldig han ikke blev ramt. Så kom han så hjem, og tirsdag morgen gik han over på ejendomskontoret og forklarede hvad der var sket, men gjorde det klart, at han ikke ville klage. 

Og så bankede hun så på igen i nat... Fordi de festede på en eller anden sidevej til en anden vej et stykke herfra. På rockerborgen. DUMME KÆLLING! Min nattesøvn er totalt fucked nu. Jeg er SÅ træt, men jeg ved bare, at hvis jeg går i seng igen og sover videre, får jeg hovedpine når jeg så vågner. Hele min dag er ødelagt på grund af den dumme kælling. Fuck, jeg hader hende og hendes træsko! Eller hvad helvede det er, hun banker med. Grrr....

Hvad værre er, at rockerne stoppede deres fest kort efter hun havde banket på her klokken 03:00, så hun tror sikkert, at hun har haft held med sin banken. Og det pisser mig endnu mere af.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar